menu

  • 2015.08.26.

Az Invitel és a Csodalámpa jóvoltából teljesült Szófia kívánsága

Az Invitel és a Csodalámpa Alapítvány ismét közösen teljesített egy kívánságot – ezúttal Kecskeméten.

Összesen négymillió forintot adományozott az Invitel a beteg gyermekek álmainak megvalósítására

Az Invitel és a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány Tegyünk egy kis csodát együtt! elnevezésű kezdeményezésének lezárultával a vállalat összesen négymillió forintot adományozott a szervezetnek, hogy beteg gyermekek álmait váltsa valóra. A támogatási összegből a kampányban érintett, az Invitel szolgáltatási területén lévő húsz város közül ezúttal egy kecskeméti kívánságot teljesített az alapítvány.

A településen egy nagyon közvetlen, négyéves kislány örülhetett az átadott ajándéknak.

Szofia

 

Az Invitel adományának és a húsz településen élők aktivitásának köszönhetően Gyula, Salgótarján, Esztergom, Jászladány és Kecskemét után a következő időszakban újabb kívánságok válhatnak valóra szerte az országban.

Az Invitel és a Csodalámpa képviselői közösen látogattak el a négy esztendős Szófiához, akinek legnagyobb álma vált valóra a külön neki készült hercegnős ággyal. A kislány így már kedvére babázhat a testvérével és unokatestvéreivel együtt megújult szobájában, ahol valódi királykisasszonynak érezheti magát.

„Fontos számunkra, hogy az előfizetőink kényelmét növelő szolgáltatásainkon túl is minél többet tegyünk a helyi közösségekért. Örülünk, hogy a Csodalámpa Alapítvánnyal közösen Gyula, Salgótarján, Esztergom és Jászladány után immár Kecskeméten is örömöt csempészhettünk egy beteg gyermek életébe. Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy további településeken is hasonló meglepetéseket szerezhetünk az elkövetkező időszakban. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki részt vett az akcióban, illetve annak népszerűsítésében elősegítve ezzel az álmok teljesítését” – fogalmazott Iski István, az Invitel lakossági marketing igazgatója.

 

Az Invitelről
Az Invitel a magyar telekommunikációs piac egyik meghatározó szolgáltatójaként széles körű portfolióval áll lakossági és üzleti ügyfelei rendelkezésére. Lakossági kínálatában megtalálható számos szórakoztató és multimédiás szolgáltatás, az interaktív, digitális és HD televízió éppúgy, mint a gyors internet és a telefonszolgáltatás. A vállalati piacokon a legmodernebb informatikai és felhőalapú IT-megoldásokon felül hang- és adatszolgáltatásokat nyújt partnereinek országos optikai kábelhálózatán keresztül. Az Invitel számos ügyfélszolgálati ponttal várja előfizetőit országszerte, székhelye Budaörsön található.

 

További információ: www.invitel.hu

Kapcsolódó képek