menu

  • 2015.09.09.

Pincelakat RÖPKE SE néven folytatja a kecskeméti röplabdacsapat

2015. szeptember 5-én, szombaton az NB I osztályú RÖPKE Kecskeméti Leány Röplabda Sportegyesület sajtótájékoztatót tartott Császártöltésen, a Pincelakat Borház és Szálloda étteremben.

Az esemény témája a névadó támogató bejelentése volt a sajtó részére. A sportegyesület új neve: Pincelakat RÖPKE SE. Az egyesület elnöke Kása Róbert elmondta, hogy nagyon hálásak a támogatásért és azért, hogy a Pincelakat Borház és Szálloda névadóként áll a csapat mellé. A jövőben remélhetőleg tartalmas és hasznos együttműködésre tehetnek szert.
Az egyesület célja, hogy egy stabil NB I-es csapat legyen hosszútávon.

A csapattagok számára remek programot állított össze névadójuk. Délelőtt ellátogattak a Hajóson található Barokk Kastélyba, ahol tárlatvezetés segítségével ismerhették meg a gyönyörű épület történetét. Délután a Pincelakat Borház éttermében került megrendezésre a sajtótájékoztató.

Ezután betekintést nyerhettek a sportolók a borpincészetbe, ahol egészen régi borok is megtalálhatóak. A társaság a nap végéig élvezhette a szálloda által nyújtott pihentető wellness szolgáltatásokat.

A Pincelakat Röpke SE folyamatosan készül az októberben kezdő szezonra. Igyekszenek most is a legjobb formájukat hozni, hogy további sikereket érhessenek el.

A Pincelakat RÖPKE SE szponzorai: Pincelakat Borház és Szálloda, Alföldi Régió Magazin Kft., Thermostat Kft., Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata, totalsport.com, Decathlon, Szali-Busz Kft., Duna House.

További szponzorok jelentkezése várható.

 

forrás: Alföldi Régió Magazin

Kapcsolódó képek