menu

  • 2015.10.12.

Tíz év után ismét élvonalban a kecskeméti női röplabdások

A Pincelakat Röpke SE szezon előtti sajtótájékoztatót tartott a Veyron Rendezvényházban, ahol a klub elnöke, Kása Róbert beszélt a csapat helyzetéről és céljairól.

Az együttes gerincét az előző szezonhoz hasonlóan kecskeméti nevelésű lányok alkotják. Rajtuk kívül négy új igazolással erősített a klub, érkezett center és liberóposztra is játékos.

Változások történtek a szponzorok körében is, a Pincelakat Borház és Szálloda révén új névadó szponzora lett a csapatnak. A Kecskeméti Ösztöndíj Program keretein belül két szponzor egyénileg támogatja a lányokat, kölcsönösen segítve ezzel egymás munkáját.

A lányok már túl vannak az első komolyabb megmérettetésen, hiszen a Magyar Kupa első fordulójában a Szombathely ellen harcolták ki a továbbjutást.
A bajnokság október 17-én veszi kezdetét, ahol idegenben kezd a csapat Miskolcon. Az első itthoni mérkőzésre október 25-ig kell várni, előtte még október 22-én Jászberénybe utaznak a lányok.

A mérkőzésekre diákigazolvány felmutatásával a belépés ingyenes lesz. A felnőtteknek belépőjegyet kell fizetni, ám a szurkoló döntheti el, mekkora összeggel támogatja a klubot. Tervben van továbbá szezonális bérlet értékesítése, amit az első hazai meccsen tudnak megvásárolni a kilátogatók.

Az új szezonban új helyszínen lép pályára a Pincelakat Röpke SE, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola sportcsarnoka fog helyet adni az első osztályú mérkőzéseknek.

 

Forrás: Alföldi Régió Magazin

Kapcsolódó képek