menu

  • 2015.11.04.

Sportolj a kutyáddal Ballószögön

Ingyenes kutyafogathajtó, kutyás futó, kerékpáros és scooteres rendezvény Ballószögön.

2015. november 8-án (vasárnap) kerül megrendezésre az Ingyenes kutyafogathajtó, kutyás futó, kerékpáros és scooteres rendezvény Ballószögön, 10 km-re Kecskeméttől. A rendezvény ingyenes és nyilvános. Saját kutyával pedig bárki mehet és kipróbálhatja ezeket a sportágakat.

A rendezvényen 11 órától rajtolnak el az edzőverseny résztvevői (2-4-6-8 kutyás fogatok, kutyás kerékpárosok, rolleresek illetve végül a kutyás futók), a nap folyamán pedig saját kutyával bárki kipróbálhatja a sportágakat. Emellett kutyatartási – és nevelési tanácsadás is lesz a helyszínen illetve a kutyás sport eszközökről is lesz lehetőség tájékozódni.

A helyszín nagyon szép, egy csodálatos lovastanya, ami már magában is igen különleges, sok-sok látnivalóval, finom házi falatokkal. Remek időtöltés az egész családnak. A gyermekeket külön nekik szóló kategóriákkal, feladatokkal várják a szervezők.

A rendezvényt szervező Északi Szánhúzó Kutyások Sportklubjának a rendezvénnyel nemcsak az a célja, hogy remek kikapcsolódást biztosítson minden kutyás számára, hanem a kulturált kutyatartás, és a sporttal történő időtöltés népszerűsítése is, hisz a sportokban is kiváló társ legjobb barátunk, a kutya.

Mindenkit szeretettel várnak!

A rendezvény hivatalos facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/131456947212552/

 

Északi Szánhúzó Kutyások Sportklubja

Kapcsolódó képek