menu

  • 2015.11.09.

Asztalitenisz

Hazai pályán folytatódott az NB-II. 7. fordulója a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér-Kesi csapatának.

Az ellenfél a rutinos Mezőtúr I. csapata.

A párosok küzdelmében a Hornyák Tibor – Szabó Levente páros simán nyert a Mezei Levente-Tóth Bence páros szoros küzdelemben a döntő szettben 14/12 re nyerve hozták a mérkőzésüket.

Az egyéni küzdelmek jól kezdődtek a Sparisok számára mind a 4 egyéni mérkőzést megnyerték. A mérkőzés állása 6/0 a Sparinak!

A 2. egyéni körben Szabó Dani simán leiskolázta Galáth Ferencet és máris 6/0 a Spari javára. A második egyéni körben sem találtak fiaik legyezőre és már 10/0 az eredmény, amely hazai győzelmet jelent!

A további mérkőzéseket is simán nyerték a fiúk.

Hornyák Tibor helyére Szabó Levente lett becserélve és az ellenfél is cserélt, Gelei Sándor helyére Szenes Iván állt be. Így a végeredmény 14/4 a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér-Kesi javára.

Gratulálunk a győzelemhez!

ping-pong

A szakvezetés sokkal szorosabb mérkőzést várt, de a párosok megnyerésével és az egyéniben nyújtott jó játéknak köszönhetően simán sikerült a 2 pontot itthon tartani.

Tóth Bence nem talált legyezőre!
Győztesek: Spari: Tóth Bence 4, Mezei Levente 3, Szabó Dániel 2, Hornyák Tibor 2, Szabó Levente 1, Hornyák Tibor – Szabó Levente és a Tóth Bence – Mezei Levente páros 1-,
Mezőtúr I. Győztesei: Papp Dávid 2, Fülöp Gergely 1, Galáth Ferenc 1.

Kapcsolódó képek