menu

  • 2015.11.11.

Férfi Vízilabda Világliga mérkőzés a Kecskeméti Fürdőben

Egy hét múlva, azaz 2015. november 17-én, kedd este 20 óra 15 perctől a magyar férfi vízilabda válogatott a Kecskeméti Fürdőben játssza következő Világliga-selejtezőjét Románia ellen.

A Grúzia ellen aratott magabiztos siker után hasonló folytatásban bízik Benedek Tibor, a válogatott szövetségi kapitánya, hiszen Románia ellen is a győzelem a cél. A csoportban egyébként a december 1-jei, Görögország elleni idegenbeli mérkőzés tartozik a nehezebb kategóriába.

A kapitány a mai napon a névsor kihirdetése mellett ismertette a csapat menetrendjét is:

„Szombaton délelőtt találkozunk Szolnokon, aznap két edzésünk lesz a szolnokiakkal, vasárnap pedig egy. Hétfőn délelőtt tatjuk az első edzésünket Kecskeméten, a mérkőzés helyszínén. Az előző kerethez képest egy változás van, Nagy Ádám helyett Kovács Gábor került be. Ő is azon tizenhárom játékos közé tartozik, akik Szolnokon játszanak majd. Ami biztos, hogy Kecskeméten a románok ellen Hárai Balázs helyett Mezei Tamás szerepel majd. Bekerülhet a meccsre Vámos Márton, Nagy Viktor és Jansik Dávid is, de hogy kiknek a helyére, az még kérdés.”

Kecskemét városa a vízilabda világliga mérkőzéseket tekintve nem újonc: 2013. március 29-én az Oroszország elleni selejtezőt vívta a városban a férfi csapat, s nyert 8–6-ra. Legutóbb pedig a női válogatott győzte le emlékezetes csatában 2015. február 24-én Oroszországot 13–12-re.

A kecskeméti mérkőzés tehát november 17-én, kedden 20 óra 15 perckor kezdődik. Kapunyitás 18 órakor lesz, mivel a mérkőzés előtt 18 óra 15 perctől a KESI utánpótlás csapata a KSI-vel játszik barátságos meccset.

A világliga mérkőzésre a felnőtt jegyek 1.500 Ft-ba, a 6-14 éves gyerekeknek szóló jegyek 1.000 Ft-ba kerülnek majd. 6 éves kor alatt ingyenes lesz a belépés. Jegyek a Kecskeméti Fürdőben és a Tourinform Irodában lesznek kaphatók november 13. péntek 12 órától.

MVLSZ_vilagligaplakat_A3_Kecskemet_NYOMDAI (1)

 

Kecskeméti Fürdő

Kapcsolódó képek