menu

  • 2015.12.16.

BMW-ajándékok a gyermekosztály számára

Az új 7-es BMW kecskeméti bemutatkozásának alkalmával egy nagy gesztust gyakorolt a márka helyi vezetése.

Mivel 7-es BMW-ről van szó, 700 ezer forintról indult a támogatási alap, és minden egyes eladott 7-es után 100 ezer forintot tesznek hozzá, amit szintén a gyerekosztály gazdagítására lehet majd felhasználni.

Kedden karácsonyi ajándékokkal érkezett a német márka a Kecskeméti kórházba.

Nagyon fontos számunkra ez a társadalmi szerepvállalás, ami a Linartech Autóáz kezdeményezésére indult, de a BMW Magyarország hozzájárulása nélkül nem jöhetett volna létre. Jelen pillanatban 6 autóval egymillió-háromszázezer forintnál tart – mondta a helyszínen Tóth Gábor, a BMW kecskeméti vezetője.

Denis Baudouin, a BMW Vertriebs Gmbh magyarországi fióktelepének vezetője hozzátette, örömmel csatlakoztak a kezdeményezéshez, most pedig ajándékcsomagokat hoztak a gyerekosztály kis lakóinak.

Dr. Kelemen Edit, koraszülött részleg főorvosa az adományozóknak elmondta, most költöztek új helyre, amit grafikus barátaik olyan díszítő elemekkel láttak el, amely nem csak Európában, de a világon is egyedülálló. A vendégek ámulattal nézték a Kecskeméti Rajzfilmstúdió alkotásait, amelyeket speciális, tisztítható tapétával vittek fel a falakra. A doktornő arról is szólt, hogy a támogatásból a díszítés pszichológiai hatását szeretnék kiegészíteni zenével és hanggal, például ébresztővel és altatóval, a mennyezeten pedig olyan fényhatások lesznek, amelyek segítik a feszültség oldását a gyerekeknél – napocska, holdacska, bolygók stb.

Dr. Kelemen Edit a vendégek kérdésére válaszolva elmondta, hogy fekvőbetegeket és a járóbetegeket együtt véve évente mintegy tízezer gyereket látnak el a gyermekosztályon.

 

hiros.hu

Kapcsolódó képek