menu

  • 2016.01.15.

Bővít a Bosal Hungary Kft.

8700 négyzetméteres bővítés a kecskeméti Bosal Hungary Kft.-nél

Ünnepélyes keretek között adta át ma az anyavállalat vezetősége és Gajda Pál gyárigazgató a Bosal Hungary Kft. kecskeméti üzemének új egységeit. A saját forrásból megvalósított fejlesztés során 7546 négyzetméteres készáru raktár, 699 négyzetméteres irodasor és 442 négyzetméteres tesztműhely jött létre.

Gajda Pál gyárigazgató köszöntötte a vendégeket, akik közt ott voltak Kecskemét városvezetői, a Bosal Csoport vezetői, a Bosal Hungary Kft. vezetői és dolgozói is. A gyárigazgató elmondta, Ez a csarnok- és irodaátadó történelmi jelentőségű esemény. Mérföldkő a cég életében, mely elismerése az eddigi évek munkáinak, nagyfokú bizalom a cégcsoport részéről, és nem utolsó sorban igen fontos szerepet játszik abban, hogy a magyar csoport ezekkel az eredményekkel ki tudta fejezni elhivatottságát, amit a cég iránt érez. – Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen kiemelt fontosságú figyelmet érdemlünk, és továbbra is számítunk arra, hogy a jövőben újabb és újabb beruházásaink lesznek, melyekkel még több munkahelyet teremthetünk – zárta beszédét Gajda Pál.

Adrian Goudriaan, az autóipari és ipari alkalmazásban használt alkatrészek tervezése és gyártási területén globálisan működő vállalat, a Bosal Csoport elnöke és vezérigazgatója bemutatta a vállalatot, és kiemelte, a vállalati egység sikerességnek, és a volumen növekedésének köszönhető, hogy új raktárhelyiségre volt szükség. -Mivel mindez további munkahelyteremtéssel járt, ez azt is jelentette, új irodákat, modern és inspiráló munkahelyeket kellett teremteni, hogy biztosítani tudják dolgozóiknak a legjobb munkakörülményeket. – Úgy valósítottuk meg a Bosal Hungary-t, hogy teljes mértékben megvalósítsa a fejlesztéstől a gyártásig tartó folyamatot, ez pedig azzal járt, hogy a raktárak mellett a teszt- és prototípus üzemet szintén megnöveltük. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket az, amit dolgozóink itt létrehoztak Gajda Pál vezetése alatt – mondta a vezérigazgató.

Gratulációmat és köszönetemet is szeretném kifejezni önöknek – köszöntötte az egybegyűlteket Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere. – Köszönetet azért, hogy bíztak Kecskemétben és a kecskemétiekben, akik világszínvonalú munkát nyújtunk nap, mint nap, és azon dolgozunk, hogy ez a teljesítmény megfeleljen mindenkinek. És gratulációmat is szeretném kifejezni, hogy lehetőséget biztosítottak ennek a városnak és térségnek, és együtt sikerre vittünk egy vállalkozást. Jó azt hallani, hogy 2003 óta nem csak gyártásról, hanem fejlesztésről is beszélünk, így azt a szakmai tapasztalatot és tudást, amit felhalmoztunk városunkban és az autóipar területén, hasznosítani tudjuk. Hiszen ennek megfelelően fejlesztjük Kecskemétet infrastruktúrájában és oktatásában. És bízom benne, hogy nem csak a város, hanem a régió is hasonló mértékben fog fejlődni. a jövőben. Ehhez jó alap és erre jó példa a Bosal Hungary Kft. – zárta beszédét a polgármester.

Az elkövetkezendő években nem ez lesz az egyedüli nagyobb beruházás a vállalat életében, 2016-ban több részlegen is gyártósor-bővítés várható, tovább nő a gyártott terméktípusok száma is, és 2017-re egy millió darab vonóhorogban határozta meg a kitűzött kapacitáscélt a kecskeméti üzem.

 

hiros.hu

Kapcsolódó képek