menu

  • 2016.02.11.

“Biztonságos közlekedés gyermekszemmel”

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság gyermekrajzpályázatot hirdet.

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság – az Országos Baleset-megelőzési Bizottság kiírása alapján – gyermekrajzpályázatot hirdet „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” címen, három kategóriában: óvodások (3-6 éves), valamint alsó tagozatos (7-10 éves) és felső tagozatos (11-15 éves) általános iskolai tanulók részére.  A rajzoknak a biztonságos közlekedést kell bemutatnia illetve propagálnia.

Az alkotások mérete kizárólag A/4 vagy A/3 méret lehet.
Alkalmazott technikák: grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz.

A pályamunkákat a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottsághoz kell eljuttatni (6000 Kecskemét, Batthyány u. 14.) az alkotó adatainak (név, életkor, lakcím, iskolája, telefonos elérhetőségének) feltüntetésével.

A beküldési határidő: 2016. április 25.

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a legjobb alkotásokból kategóriánként 6-6 pályaművet továbbít a második fordulóra az Országos Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsághoz 2016. május 9-ig. A továbbított pályaművek alkotóinak óvodáját, iskoláját értesítik erről.

A második fordulóban, az ORFK-OBB szakmai zsűrije által kiválasztott pályaművek alkotóinak díjátadó ünnepségéről (időpontról és helyszínről) később küldenek értesítést. Amennyiben megyénkből lesz nyertes pályamű, erről a pályázó iskolája felé élnek értesítéssel. A díjátadóra történő utazást a megyei balesetmegelőzési bizottság szervezi és bonyolítja le.

1. díj: kategóriánként 1-1 kerékpár

2.-6. díj: kategóriánként tárgyjutalom

 

Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság
6000 Kecskemét, Batthyány utca 14.
Tel.: 76/513-336, Fax: 76/513-337

Kapcsolódó képek