menu

  • 2016.02.11.

Orbán Viktor látogatást tett a kecskeméti Mercedes Gyárban

Orbán Viktor miniszterelnök látogatást tett a kecskeméti Mercedes-Benz Gyárban, hogy megismerhesse és munkamegbeszélést folytathasson Christian Wolff új gyárigazgatóval, az ügyvezetés elnökével (CEO).

A találkozón részt vettek: Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere; Lepsényi István, gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkár a Nemzetgazdasági Minisztériumból, valamint Nagy János államtitkár.

A miniszterelnök kiemelte a Mercedes-Benz szerepét a magyar gazdaságban, mely termelésének első három éve alatt is már több mint 4000 embert alkalmaz, valamint már 32 közvetlen magyarországi beszállítója van. A miniszterelnök további támogatásáról biztosította az új vezetőt, Christian Wolffot, és szívélyesen üdvözölte hazánkban. Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezetésének új elnöke köszönetet mondott a dolgozók, a város és a kormányzat erőfeszítéseiért, és a vállalat igen pozitív itthoni perspektíváiról beszélt.

 

Orbán Viktor miniszterelnök személyesen köszöntötte a Mercedes-Benz Gyár ügyvezetésének új elnökét, Christian Wolffot Az asztal bal oldalán: Nagy János, Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár Lepsényi István, gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkár, Nemzetgazdasági Minisztérium Orbán Viktor, miniszterelnök Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megye Jogú Város polgármestereAz asztal jobb oldalán: Kovács Tamás, ügyvezető igazgató, műszaki igazgató, Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. Ács László, ügyvezető igazgató, HR-igazgató, Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. Christian Wolff, ügyvezetés elnöke, gyárigazgató, Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. Jörg Schmidt, ügyvezető igazgató, Mercedes Benz Hungária Kft. Benyó Zsuzsanna, kommunikációs és kormányzati kapcsolatok vezető, Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.

Orbán Viktor miniszterelnök személyesen köszöntötte a Mercedes-Benz Gyár ügyvezetésének új elnökét, Christian Wolffot

Az asztal bal oldalán:
Nagy János, Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár
Lepsényi István, gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkár, Nemzetgazdasági Minisztérium
Orbán Viktor, miniszterelnök
Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megye Jogú Város polgármestere

Az asztal jobb oldalán:
Kovács Tamás, ügyvezető igazgató, műszaki igazgató, Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.
Ács László, ügyvezető igazgató, HR-igazgató, Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.
Christian Wolff, ügyvezetés elnöke, gyárigazgató, Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.
Jörg Schmidt, ügyvezető igazgató, Mercedes Benz Hungária Kft.
Benyó Zsuzsanna, kommunikációs és kormányzati kapcsolatok vezető, Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.

Kapcsolódó képek