menu

  • 2016.04.08.

A közbiztonságról egyeztettek Kecskeméten

Közösen tárgyalták meg az elmúlt időszak közbiztonsági helyzetét.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság szervezésében 2016. április 6-án került sor a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum első féléves ülésének megtartására.

A fórumon nagy számmal jelentek meg a térség polgármesterei, jegyzői, de képviseltették magukat a rendőrség társszervei és stratégiai partnerei, az állami, egyházi és alapítványi oktatási intézmények fenntartói és vezetői, a nemzetiségi önkormányzatok vezetői, valamint a történelmi egyházak képviselői is.

Az interaktív kerekasztal beszélgetést Arató László rendőr ezredes, a megyei rendőrfőkapitány rendészeti helyettese nyitotta meg, köszöntötte a megjelenteket, majd ismertette az elért eredményeket és a további együttműködés jelentőségét.

Ezt követően Kerti István rendőr alezredes, a Kecskeméti Rendőrkapitányság vezetője adott tájékoztatást a járás bűnügyi és közbiztonsági helyzetéről.

A fórum célja többek között a járás területén előforduló problémák felmérése, azok megoldási lehetőségeinek megbeszélése, a járási intézményekkel és hatóságokkal való kapcsolattartás, a közbiztonsági és bűnügyi helyzet értékelése, javaslatok, észrevételek megfogalmazása volt.

A hozzászólók elismerően nyilatkoztak a járásban szolgálatot teljesítő rendőrök munkájáról, az elért eredményekről és a kialakult jó együttműködésről.

 

police.hu

 

Kapcsolódó képek