menu

  • 2016.06.22.

Vitorlázó túra!

A Magyar Kerékpárosklub Kecskeméti Területi Szervezetének túracsapata június 26-ra felszállási engedélyt kapott, és oly sok lábon megtett kilométer után a levegőt is meghódítja a jakabszállási vitorlázórepülők segítségével.

A reggeli indulás után először Soltvadkertre vezet útjuk, ahol duplafagyizással készítik fel testüket-lelküket. Mindenki ismeri az ottani híres cukrászdát, a túracsapat talált egy másikat is, most közös erővel tesztelik le mindkettőt.
Délutánba fordulva visszatekernek Jakabszállásig, ahol a repülőtéren a jakabszállási vitorlázórepülő klub fogadja a túrázókat, és bemutatja nekik ezt a különleges technikai sportot. Néhány szerencsés túrázónak lehetősége lesz testközelből is megismerkedni a repülés élményével.
http://kerekparosklub.kecskemeten.hu/hir/vitorlazo-tura

Ez a túra is része idei túrasorozatuknak, amelynek végén értékes nyereményeket sorsolnak majd ki a legalább 4 alkalommal velük tekerők között – többek között – főnyereményüket, a VT Veres Kft. által felajánlott kerékpárt is. De ezen kívül is még sok értékes nyereménnyel gazdagodhatnak rendszeres túrázóik, évek óta támogatja őket a Szép Kerékpár Szaküzlet és Szerviz, a Bringa Centrum, a FormaZona Sportközpont, és a Leves’M Levesbár. Idén csatlakozott felajánlóik sorához a Hetényi Pincészet, illetve Baranyiné Balog Tünde, aki házi tejtermékekből, sajtokból álló csomagot állít össze a részükre.
Hölgy túrázóik között pedig Popovics Zsuzsa jóvoltából egy három alkalomra szóló gyógymasszázst sorsolnak ki.

http://kerekparosklub.kecskemeten.hu/hir/kecskemeti-kerekparosklub-2016-os-turasorozata

Érdemes minél többet világot látni velük, megismerni Kecskemét szűkebb és tágabb környezetét, és egy nagyon jó kis közösséget. Csevegő jókedv, nyugodt tempó, kellemes társaság, bárki számára könnyen teljesíthető kilométerek. Találkozó június 26-án, vasárnap, reggel háromnegyed nyolckor a Főtéren, a nullkilométerkőnél.

A cél ezúttal “FELETTÜNK AZ ÉG”:

Kapcsolódó képek