menu

  • 2016.07.18.

Csalánosi Kulturális Hetek

2016. július 22-től veszi kezdetét Kecskemét leghosszabb szabadtéri programsorozata, a Csalánosi Zenei és Kulturális Hetek, a Csalánosi Parkerdőben.

A 4 hétvége és 3 hét alatt számos zenei, sport és kulturális programon vehetnek részt az odalátogatók egész augusztus 14-ig.

csalanosicsalanosi1 csalanosi2 csalanosi3 csalanosi4 csalanosi5 csalanosi6

Lesz Állati szombat (július 23.) kutyakiállítással, a Mozdulj Kecskemét!-en (július 30-31.) bemutatók, versenyek és nagy nyeremények várják a vendégeket, a Szépség és Harmónia hétvégén (augusztus 6-7.) megtudhatjuk majd a II. Kecskemét Szépe választáson ki a legszebb gyermek, tini és felnőtt hölgy, és az utolsó 4 napban a KÉZ Fesztiválon (augusztus 10-13.) pedig az élő zene szerelmeseié lesz a nagy tisztás, ahol közel 50 zenekar több mint 60 óra zenei élményben részesíti a közönséget. A hétvégi estéken koncertek (pl. Pajor Tamás július 24., Lelle augusztus 7.) és éjszakai zenei programok (pl. Karaoke est, az Első erdős buli extrákkal, Retró est…) kapnak helyet.

A rendezvények mindegyike ingyenes látogatható, kivéve a KÉZ Fesztivál, ahol jelképes, 500 Ft/nap a támogatói hozzájárulás.

A hétköznapok sem fognak unalmasan telni, más-más stílusban zenei estek kerülnek megrendezésre a 200 nm-es, mediterrán jellegűen kialakított rendezvény sátor alatt.

A részletes programot megtalálják a rendezvény facebook oldalán: www.facebook.com/csalkulthetek/

A területen büfé és a kulturált időtöltést és szórakozást biztosító egységek működnek.

Várnak a szervezők mindenkit, kicsit és nagyot, fiatalt és időset, egyedülállót és családokat nagy-nagy szeretettel!

Kapcsolódó képek