menu

  • 2016.08.15.

Őszi könnyűzenei koncertek a Hírös Agórában

KONCZ ZSUZSA, DOLHAI ATTILA ÉS JANZA KATA, BRÓDY 70 és CHARLIE  koncert is lesz az őszi, kora téli időszakban a Hírös Agóra Kulturális Központban.

szeptember 19., hétfő 19 óra
KONCZ ZSUZSA koncert
Belépődíj: 4.800 Ft augusztus 31-ig, utána 5.300 Ft

koncz zsuzsa

október 4., kedd 19 óra
DOLHAI ATTILA ÉS JANZA KATA élőzenekaros nagykoncertje
operett, musical, és olasz dalok
Belépődíj: 3.200 Ft szeptember 16-ig, utána 3.800 Ft

dolhai-janza

november 15., kedd 19 óra
BRÓDY 70
Belépődíj: 4.500 Ft
FOTÓ: BRÓDY

brody

december 14., szerda 19 óra
CHARLIE koncert
Horváth Károly, azaz Charlie, a ma már Liszt-díjas, jellegzetes hangú énekes többször is sztár lett pályája során. Először a hetvenes évek második felében, a Generál frontembereként, majd a kilencvenes években a Tátrai Band énekeseként. A mából visszanézve természetesnek tűnhet, hogy szólópályára lépett, ám 1994-ben sokan megkérdőjelezték döntését, hiszen „anyazenekara” is sikerrel működött. A kételkedőknek nem lett igazuk: Charlie így is megállta a helyét, lemezei bearanyozódtak, illetve platinává váltak, koncertjein pedig a mai napig rendszeresen telt ház van.
A sikerben komoly szerepük volt az énekes alkotótársainak is, a zeneszerző Lerch Istvánnak és László Attilának, valamint a szövegíró Horváth Attilának. Nélkülük nem születhettek volna olyan dalok, mint a Jég dupla whiskyvel, a Nézz az ég felé és az Az légy, aki vagy. a Charlie Band mindig az ország legkiválóbb muzsikusaiból áll, László Attila gitározik, Halász János zongorázik, Lattmann Béla basszusozik, Póta András (Cuci) vagy Borlai Gergő dobol, Csiszár Péter szaxofonon játszik.
Belépődíj: 3.900 Ft november 18-ig, utána: 4.500 Ft

charlie

Helyszín: Hírös Agóra Kulturális Központ, 6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.

Kapcsolódó képek