menu

  • 2016.09.01.

Legyünk és tegyünk együtt az Önkéntesség Világnapján!

A Kecskeméti Vadaskertnek ajánlják fel segítségüket az önkéntesség világnapján a kecskeméti székhelyű Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és a fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház munkatársai.

Legyünk együtt! Tegyünk együtt! elnevezésű kezdeményezésükhöz azonban bárki csatlakozhat.

A program során szeptember 5-én, hétfőn 16 órától kertészeti és parkrendezési munkákat végeznek a Kecskeméti Vadaskertben (Műkerti sétány 1.).

A munkába bekapcsolódó középiskolai diákoknak iskolai közösségi szolgálat teljesítéséről igazolást adnak. Kérik a jelentkezőket, hogy előzetesen írjanak az eselyteremtes.bkm@gmail.com e-mail címre, de hívhatják a 20 332 38 50-es vagy a 20 332 87 11-es telefonszámokat is.

Az önkéntesség világnapi programot a szervezet Kiskunfélegyházán és Kalocsán is megvalósítja. A két településen szeptember 5-én, hétfőn 16 órától egy-egy temetőben ajánlják fel segítségüket.

A programot a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház valósítja meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával.

Legyunk_egyutt_Tegyunk_egyutt_Kecskemet_kicsi

Kapcsolódó képek