menu

  • 2016.09.12.

Megújult a Malom Központ éttermi szintje

Rácz József a Malom Központ ügyvezető igazgatója és Mák Kornél Kecskemét város alpolgármestere szeptember 8-án, délután adta át hivatalosan a Malom most már bisztró hangulatú éttermi részét.

Rácz József elmondta, hogy az egy évvel ezelőtti ígéretüknek tettek eleget azzal, hogy kényelmesebbé és a modern kor igényeinek megfelelővé tették a food court-ot. Olyan helyet igyekeztek kialakítani, amely trendi találkozó hely lehet.

A modern, fiatalos bisztró hangulat több embert késztet arra, hogy itt töltse el ebédidejét, vagy itt készüljön fel egy tárgyalásra. Az ebéd közbeni munkát, tanulást és szórakozást a technikai háttér, laptop és telefontöltők, illetve az ingyen wifi teszi egyszerűbbé. A megújult helyszín 30%-kal több embert tud befogadni, mint elődje és mindezt igényes környezetben.

Mák Kornél alpolgármester büszke rá, hogy a Malom Központ mindig is arra törekedett, hogy visszaköszönjön benne a város arculata. Az éttermi rész központi eleme a 75 nm-es panoráma ablak, melyen keresztül felfedezhetjük a város neves épületeit. Pár héten belül elkészül az ablakra egy várostérkép is, melyen a szemmel nem látható nevezetességek és azok honlapjainak QR kódjai is fel fognak tűnni.

A Malom Központ 3. emeletének éttermi része a már megszokott éttermek mellett az újonnan csatlakozó KFC-vel is várja vendégeit.

 

Vágsélei Csilla

Kapcsolódó képek