menu

  • 2016.09.27.

Háromezren szurkoltak a német túraautó-bajnokságon

3.000 Mercedes-Benz munkatárs és vendég szurkolt családjával a DTM 2016-on

Több mint 3.000 rajongó szurkolt szeptember 25-én a német túraautó-bajnokságon, vagy ismertebb nevén a DTM-en a Mercedes-Benz csapat versenyzőinek a mogyoródi Hungaroring pályán.

A Mercedes-Benz kecskeméti gyára a munkavállalói lojalitás növelése érdekében mintegy 900 dolgozójának, illetve családtagoknak, barátoknak hozta el ezt az élményt. A szurkolótáborban voltak az importőr és kereskedő partnerek munkatársai, valamint családtagjaik, barátaik is, akik a Mercedes-Benztől lehetőséget kaptak arra, hogy díjmentesen részt vehessenek a DTM 2016-on.

mercedes-benz-dtm2016_foto2

A DTM 2016-on a Mercedes-Benz csapatát több mint 3.000 lelkes rajongó bíztatta. A Mercedes-Benz gondoskodott vendégeiről: a szurkolói csapatot buszok szállították a pályához és vissza, a rendezvényen pedig teljes ellátásukról gondoskodott a vállalat. A Mercedes-Benz élménysátornál kerékcsere és raceroom verseny, a színpadon szórakoztató programok zajlottak, a Mercedes-shopban ajándéktárgyakat lehetett vásárolni.

„Hasonló magával ragadó, csapatszellemtől és összetartástól fűtött élményben még nem volt részem, pedig Európa több pontján is részt vettem csapatépítő eseményeken. A Mercedes-Benz Gyár közössége varázslatos hangulatot teremtett a lelátókon és lelkesen buzdította a Mercedes-versenyzőket. Számunkra ez azért fontos, mert a legjobb minőséget csak elégedett és elkötelezett dolgozókkal lehet elérni. A Mercedes-Benz kecskeméti gyárában ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkatársaink számára a szakmai perspektíva mellett különböző szabadidős és egészségügyi prevenciós programok is elérhetőek legyenek. A DTM jó alkalom volt arra, hogy együtt töltsünk egy felejthetetlen napot egy autentikus helyszínen” – mondta Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezetésének elnöke.

„Gyárunk a Mercedes-Benz által szponzorált eseményekre és versenyekre rendszeresen sorsol ki belépőket, így nyílott alkalom arra, hogy dolgozóink és családtagjaik részt vehessenek a DTM-en. Vállalatunk sportosztálya számos ingyenes programot kínál a munkavállalóknak a rekreációra, a technikai sportok szerelmeseit a motoros klubunk formálja közösséggé. A Mercedes-Benz Gyár nem csak biztos állást és kiszámítható jövőt kínál a munkakeresőknek Kecskeméten, de jó hangulatú közösségi programokat és családias légkört is” – tette hozzá Benyó Zsuzsanna, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. Kommunikációs és vállalati kapcsolatok vezetője.

Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.

Kapcsolódó képek