menu

  • 2016.09.29.

Megjelent a Szuperinfó 2016. őszi Ház Magazinja

Ahogy már sok-sok éve megszokhatták, idén ősszel is kézben tarthatják/weboldalunkról letölthetik a Ház című magazinunkat.

Kiadványunk fő célja, hogy összegyűjtsük olvasóinknak az őszi ház és kert körüli munkákhoz, egy esetleges építkezéshez vagy felújításhoz, és az otthon belső terének kialakításához hasznos és szükséges információkat, illetve azon szolgáltatókat, akik ezekben segítségükre lehetnek.

Magazinunkban kiemelt figyelmet fordítunk a környezet- és energiatudatosságra, így olvashatnak korszerű fűtési rendszerekről, takarékos csaptelepekről, nyílászárókról és hőszigetelésről is. Illetve a terasz vagy medence befedésére is tudunk még tippeket adni a tél beállta előtt. A családosokról sem feledkeztünk meg, őket a most nagyon aktuális CSOK-ról tájékoztatjuk. A kecskeméti ingatlanhelyzetet is felderítettük a helyi ingatlanpiac iránt érdeklődők számára.

Reméljük, hogy cikkeinkben sok hasznos információt találnak, melyeknek segítségével könnyebben megoldják majd meg a télbehajló munkálatokat! Következőleg tavasszal találkozunk, amikor a megújulásé lesz a főszerep.

Jövőre szintén két alkalommal jelentkezünk majd Ház kiadványunkkal, azonban addig is követhet bennünket, informálódhat velünk a www.facebook.com/hazmagazin oldalon.

Tovább a Ház Magazin LETÖLTÉShez.

fb-art

Kapcsolódó képek