menu

  • 2016.11.17.

A szeretet ünnepén

Szekeres Adrien karácsonyi koncertje Kecskeméten

Igazi ünnepi hangulatot varázsol december 20-án a Hírös Agórában Szekeres Adrien, aki nem először hozza el karácsonyi dalait Kecskemétre. A páratlan hangú énekesnő koncertjén ezúttal legújabb, Megállók című lemezéből is ízelítőt kaphatunk.

Legszebb karácsonyi dalaival, valamint olyan szívből szóló slágerekkel érkezik Kecskemétre Szekeres Adrien, mint a Kicsi szív vagy az Olyan, mint te, melyek nem maradhatnak ki egyetlen koncert műsorából sem. December 20-án karácsonyi varázslattal tölti meg a Hírös Agórát az ország egyedülálló hangú énekesnője.
– Az adventi rohanásban fontos lenne, hogy egy kicsit ráhangolódjunk az ünnepre, hogy a lelkünket is felkészítsük a karácsonyra. Úgy gondolom, hogy ennek jó eszköze a zene, ami áthangol bennünket, ami közelebb hozza az ünnep hangulatát – emelte ki Szekeres Adrien.

Az énekesnő az elmúlt években számos adventi koncertet adott már. Templomokba és nagy koncerttermekbe is elvitte a karácsony hangulatát egy-egy feledhetetlen hangulatú estére. – Van olyan város, ahol már többször is adtunk karácsonyi koncertet, és a közönségtől mindig kapok olyan üzeneteket, amikben azt írják, hogy jövőre újra ugyanitt. Visszavárnak, mert a karácsonyi dalaim már ugyanúgy hozzátartoznak számukra az ünnephez, mint a csillagszóró vagy a gyertyafény – árulta el az énekesnő.

A kecskeméti koncert egy igazi családi kikapcsolódás lehet, ahol kicsik és nagyok egyaránt találnak maguknak szívhez szóló, ünnepi dallamot. Nem maradhat el az örök klasszikus, az Ave Maria, de a gyerekek kedvence, a Száncsengő csilingel című dal sem. – Nagyon szeretem látni, amikor a különböző generációk együtt jönnek a koncertre, amikor a nagymama kézen fogja az unokáját. Ezúttal is minden korosztály talál majd magának ismerős, dúdolni való dallamot – tette hozzá Szekeres Adrien.

borito-adrien-1

 

A karácsonyi koncerten az énekesnő új, Megállók című lemezéből is ízelítőt kaphatunk. Novemberben ugyanis hét év után egy új CD-t tarthatnak a kezükben a rajongók.

– Ebben a rohanó világban alig van alkalmunk arra, hogy megálljunk, töltődjünk, és megnyugodjon a lelkünk. Ezen az albumon csupa olyan dal van, amely ebben segít. Bebizonyítjuk, hogy zenei stílusoktól függetlenül a zene misztérium, ami hatalmas gyógyító erővel bír – fogalmazott az énekesnő.

Az új albummal egy rendhagyó zenei kalandra indulhatunk. A lemez azonban nem csak pop dalokat tartalmaz, az énekesnő ugyanis szívesen kalandozik a műfajokban.

– A pályám elején azt vettem észre, hogy nekem túl sokféle zenei stílus tetszik. Énekeltem jazzt, funkyt, rockot, countryt, majd jött a komolyzene. Sokáig azt gondoltam, hogy ezek közül választanom kell, de rájöttem, a zeneiség többféle stílusból képes táplálkozni. Andrea Bocelli volt az, aki véglegesen megerősített abban, hogy nem kell lehorgonyozni egyetlen stílus mellett – árulta el Szekeres Adrien.

A Megállók című album azoknak a fellépéseknek a hangulatát hozza vissza, amikor az énekesnő szimfonikus zenekari kísérettel áll a közönség elé. – Mindig különleges hangulatúak az ilyen koncertek, ez a hangzás ugyanis még jobban megérinti a közönséget. Mivel nem jutok el mindenhová egy teljes szimfonikus zenekarral, ezért választottuk az új lemez koncepciójául azt, hogy egy koncert hangulatát idézzük fel. A korongon új saját pop dalokat, és néhány átdolgozást is hallhat a közönség, emellett fontos szerepet kapnak az albumon az operaáriák is – tudtuk meg az énekesnőtől.
A lemezen a Győri Filharmonikus Zenekar kíséri az énekesnőt Rácz Márton vezetésével, és egy vendégművész, Balczó Péter, az Operaház fiatal tenorja is gazdagítja a lemez zenei anyagát. A hírös városi koncerten pedig az idén ötven esztendős Kecskeméti Szimfonikus Zenekar közreműködik.

szekeres-a-plakat

Berkemann – Nem csupán lábbeli, életérzés fájdalmak nélkül!

– Ahhoz, hogy Szekeres Adrien egy energiával, érzelmekkel és meghitt pillanatokkal teli koncertet végig tudjon állni egy csinos, tűsarkú lábbeliben, arra van szüksége, hogy a hétköznapokon óvja lába egészségét – emelte ki Csőke Márta, a Berkemann Hungary kereskedelmi vezetője. A prémium minőségű kényelmi cipőket készítő cég az énekesnő kecskeméti koncertjének fő szponzora lett.
– Adrien számára nem csak az a fontos, hogy egy cipő szép legyen, hanem az is, hogy igazodjon a láb anatómiájához. Ezt már gyermekként megtanulta édesanyjától, aki gyönyörű mintacipő modelleket készített egy egri manufaktúrában. Éppen úgy, ahogyan Adrien számára – a német tulajdonú Berkemann életében is alapelv az egészség. Több mint 130 éve ragaszkodunk ehhez a tradícióhoz – hangsúlyozta Csőke Márta.
– Ma bárhol a világon viselnek Berkemann lábbelit, mindenütt magyar mesteremberek remekeit hordják. Minden Berkemann modell hazánkban, Kiskunfélegyházán készül. A prémium minőség kulcsa a kiváló minőségű alapanyagokban, a folyamatos fejlesztésben, és a talp és a benne lévő anatómiai talpbetét tökéletese egységében rejlik. A gyártás során minden pár lábbelit legalább 120 alkalommal veszünk kézbe azért, hogy sokáig óvhassa a vásárlók egészséges lépteit – tette hozzá a Berkemann kereskedelmi vezetője.

A Berkemann-ról számokban:

100 ezreknek adjuk vissza termékeinkkel a járás örömét
131 éve a minőség élvonalában vagyunk
20 éve magyar szakemberek kezében a német precizitás
10 óra viselés után is kényelmesek a Berkemann lábbelik

Koch Borház

– Többet adni! – ez a filozófiám, mind az üzletben, mint az általam készített termékekben – emelte ki a sajtótájékoztatónak helyszínt biztosító Koch Borház tulajdonosa, Koch Csaba. – Kecskeméti borszaküzletünk 2015 novemberében nyitotta meg kapuit, céljául pedig azt tűzte ki, hogy pinceáron kínálja az ország legjobb borait. Üzletünkben mind a 27 fajta Koch bor megtalálható, emellett 30 borász közel 300 borával dolgozunk együtt.
A hangsúly a régión van, lokálpatrióták vagyunk, és ez így is van jól, így a legtöbb borászunk a Hajós-bajai és a Kunsági borvidékről érkezett, de van borászunk Egerből, Tokajból, Sopronból, Villányból és a többi történelmi borvidékről is. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy ezek a borászatok nem csak az üzleti partnereink, hanem egyben a barátaink is, így mind a 300 tételért mi vállalunk felelősséget.
A borvásárlás mellett szakszerű tanácsadással, igényes környezetben segítünk kiválasztani az adott alkalomhoz leginkább megfelelő borokat, pezsgőket. Az üzletünkhöz kapcsolódik egy 35 fős kóstolóterem is, ahol a Koch borkóstolókon kívül, a velünk együtt dolgozó borászok is borkóstolókat tartanak havi rendszerességgel. A kóstolóterem ezen felül privát rendezvényekre is igénybe vehető előzetes egyeztetés után – hívta fel a figyelmet Koch Csaba.

 

Kapcsolódó képek