menu

  • 2017.04.24.

Országos döntőben a futsalos fiúk

Országos döntőbe jutott a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club FIÚ U20-as csapata!

2017. április 21. -én a Debreceni Egyetem Sportcsarnokában 4 csapat részvételével kezdődtek meg a Futsal NBII Fiú U20 „B” csoport középdöntői, ahol a házigazda Debreceni Egyetem (DEAC) mellett, az ELTE BEAC, a Gyöngyös és a Kecskeméti Futsal Club csapatai versengtek az országos döntőbe való bejutásáért.

A kecskeméti fiúk első mérkőzésükön 0-2-ről fordítva 3-2-re nyertek a budapesti ELTE egyetemi csapata ellen. Majd a következő mérkőzésükön a toronymagas esélyes, strandlabdarúgó korosztályos válogatottakkal teletűzdelt Gyöngyös ellen sikerült döntetlent elérniük. Ez egyben azt is jelentette, hogy az utolsó mérkőzésen elegendő lett volna a továbbjutáshoz egy újabb döntetlen is. Ám a hírös városi fiúk nem így gondolták, és a házigazda DEAC csapatát 5-3-ra győztek le.

Így csoportelsőként, veretlenül meneteltek be a május 28. napján, Dunakesziben tartandó országos döntőbe, ahol már csak az ország legjobb 4 csapata vív final four rendszerben a bajnoki címért!

Fiú Futsal II. osztály U20 Középdöntő “B” csoport eredményei:

ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club – ELTE BEAC : 3-2 (0-1)

Góllövők: Szabó (1), Marozsi (1), Sallai (1)

ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club – Energia SC Gyöngyös: 3-3 (2-2)

Góllövők: Sallai (1) Rapi (1) Marozsi (1)

ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club – Debreceni EAC : 5-3 (2-3)

Góllövők: Marozsi (2), Marsa (2) Pusztay (1)

Gáspár Sándor edző értékelése: „Nagyon jó 4 csapat találkozott ezen a napon, kiegyenlített mérkőzéseknek örülhettek a kilátogató debreceni szurkolók. Tudtuk, hogy a Gyöngyös kiemelkedik a mezőnyből, talán a legjobb mérkőzést velük vívtuk. Nagyon örülünk, hogy veretlenül és csoportelsőként jutottunk be az országos döntőbe, szép siker ez a club történetében. De nincs megállás, éremmel szeretnénk lezárni ezt a fantasztikus szezont! Köszönjük a Kecskemétről jövő biztatást, szurkolást, és köszönjük a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia vezetőségének, hogy együttműködésükről biztosítottak, reméljük ez a kapcsolat a jövőben még szorosabbá válik.”