menu

  • 2017.09.25.

Meseíró verseny indul!

Mi van a dobozban?

Szeptember 22-én zárult a Ciróka Bábszínház kiállítása a Malom Központban. A több mint 80 bábból álló tárlatot, amelyen a nemrég bemutatott darabok szereplői mellett 20 évvel ezelőtti előadások mesehősei is láthatóak voltak, három hét alatt közel 600 látogató csodálta meg. Izgalmas kalandjátékra is benevezhettek az érdeklődők, a farmervásár napján tizenöt szökevényt kellett felkutatniuk a bevásárló központ területén.

A kalandoknak azonban még nincs vége, a napokban ugyanis egy rejtélyes csomag érkezett! Egyelőre sejtelmük sincs, ki, vagy mi lehet benne. A Ciróka Bábszínház játékra invitálja azokat, akik kíváncsiak a doboz tartalmára: írják le, és küldjék el nekik ötleteiket, mit rejt a doboz és vajon honnan érkezett! A legjobb történetekért kedvezményes bábszínházi belépőre jogosító „Jótett helyébe jót várj!” kártya jár cserébe, a nyertes pedig meghívást kap a Ciróka novemberi premierjére!

A Ciróka bábjai és további lakói arra kérnek minden gyereket és felnőttet, hogy küldjék be nekik egy oldalas történetüket, ki is lehet a dobozban és milyen céllal utazott hozzájuk. A doboz lakója ugyanis nagyon kíváncsi arra, mit is gondolnak róla a kecskemétiek!

Október 27-ig várják a történeteiket erre a címre:

Címzett:
A doboz lakója
Ciróka Bábszínház
Budai utca 15.
6000 Kecskemét

 

Kapcsolódó képek