menu

  • 2017.12.13.

Futsal eredmények

Nem sikerült a bravúr, az Ördög Katlanban maradtak a pontok!

Kazincbarcikai Ördögök SE – Scoregoal Kecskeméti Futsal Club: 5-2 (2-2)

A kecskeméti csapat nem éppen jó előjellel indult a hosszú túrára, sérülések és betegségek miatt mindösszesen 8 fő hadra fogható játékos vette fel a küzdelmet az aktuális listavezető kazinbarcikaiak otthonában. Az első percek megilletődöttsége után Dobosi került helyzetbe, első lövését védte a kapus, akiről ugyan visszapattant a labda, ám az újrázás a felső kapufán csattant. Ezt követően érthetetlen hibák következtek a vendégek oldalán, eladott labdák, utolsó emberes rossz cselek, és ezeket a hibákat a hazaiak gyorsan és gyilkos ösztönnel ki is használták. A mintegy 500 fő fanatikus barcikai szurkoló belehajtotta szeretett csapatát a nagyobb arányú vezetésben, így nem is csoda, hogy a félidőre 3-0-t mutatott az eredményjelző.

A második félidő elején a hírös városi legények megmutatták milyen is az alföldi virtus, egymás után jöttek a szebbnél szebb akciók, ám az 5. percig kellett várni a kecskeméti gólra, ekkor Móra indult meg szépen és lőtte ki a bal alsó sarkot. Ebben az időszakban már jól játszott a vendégcsapat, igazi futsalos játékkal próbálták saját akaratukat rákényszeríteni az ellenfélre, ami ziccerek és helyzetek sokaságáig vezetett. Ám ezen az estén el voltak a fiúk átkozva, vagy a kapus védett szépen, vagy a gólvonalról perdült kifelé a labda, ekkor már semmi sem akart összejönni. Két újabb egyéni hiba pedig megpecsételte a mérkőzés sorsát. A derbi végén még egy kijátszott helyzetből újra Móra volt eredményes, de ez már csak a kozmetikázásra volt elegendő.

Góllövők: Móra (2)

Koós Károly megbízott edző: „Hosszú útra mentünk, sérülések és betegségek nehezítették a dolgunkat, de ez nem magyarázat az első félidei bátortalan játékra és a sok ki nem kényszeríttet hibára. A mérkőzés elején bátortalanul játszottunk. A második félidőre ugyan felébredt a csapat, ám ez a mai este nem volt elég. Ha a sok egyéni hibát sikerül lecsökkenteni, és az ellenfél kapuja előtt határozottabb játékot tudunk produkálni, akkor a következő hazai váci meccset sikerrel vehetjük.”