menu

  • 2018.03.04.

Megjelent a tavaszi Családinfó!

Tavasz. Lebeg már a szemünk előtt, készülünk rá. Keressük magazinunk oldalaihoz a színeket, a meleg szellőt nyújtó képanyagot. Röpködnek lepkék, nyílnak virágok, az illusztrációinkon szereplő modellek már csak egy vagy két réteg ruhát viselnek.

A címlapunkon ott vár ránk a sárga tulipán. Nekem erről anyák napja jut eszembe. Majd a többi nélkülözhetetlen tavaszi „tartozék”: napsütés, óvodai, iskolai beiratkozás, kertészkedés, húsvét, családtervezés, tavaszi dekoráció a lakásba. Sorban váltakoznak bennük a tavasz hétköznapi örömei, elfoglaltságai a család életéhez köthető események, döntések. Ebből a változatosságból merítettük a tavaszi Családinfó magazinunk tartalmát is, melyet szeretnénk most átadni Önnek kedves Olvasó.

Lapunkban ízelítőt kínálunk a ránk váró évszak kikapcsolást nyújtó teendőiből (lásd kertészkedés), az alapos átgondolást igénylő döntésekből (iskolaérettség, termékenységi kérdések), az ilyenkor és bármikor felmerülhető egészségügyi elváltozásokból (bőrgyógyászunk tanácsai) és könnyed, szórakoztató, de a családos lét fontosságát hangsúlyozó írásokból (nagycsaládos interjú).

Átnézzük még egyszer a kiválogatott képeket. A kisgyermekes munkatársak mind egyre gondolunk, várjuk, hamarosan könnyebb lesz a reggel, ha a lurkókra mi is csak ennyi ruhát adhatunk. Így, a hideget, hótakarót már szemünk előtt eltűnve látjuk. Mire kezünkbe vesszük, reméljük, kimondhatjuk megérkezett, itt a tavasz.

Kellemes olvasást, virágillatot, örömteli tavaszt kívánunk!

A szerkesztőség nevében: Virág Henrietta

Magazinunkhoz hozzájuthatnak a kisgyermekeket fogadó intézményekben (bölcsődékben, óvodákban, általános iskolákban) kulturális intézményekben, védőnőknél és a szerkesztőségünkben is.

Tovább a CSALÁDINFÓ Magazinokhoz

Kapcsolódó képek