menu

  • 2018.05.14.

Nyári tábor a Ráday Múzeumban

Mindent a szemnek – mindent a kéznek! – nyári napközis tábor a Ráday Múzeumban

A Ráday Múzeum ebben az évben meghirdeti a „Ládafia Utazó Múzeum Nyári Táborát” az érdeklődő és ügyeskedni vágyó kisiskolások számára.

A tábort elsősorban azoknak a 7-12 éves gyermekek ajánlják, akik szívesen megismernék Kecskemét neves múzeumait, részt vennének azok sokszínű múzeumpedagógiai foglalkozásain, és a sok játék mellett kedvük lenne minden nap egy új, kreatív kézműves technikát elsajátítani. Programjuk során délelőttönként meglátogatnak egyet a város múzeumaiból, délutánonként pedig egy-egy különleges kézműves technikával ismerkedhetnek meg a gyerekek.

A tábor fő helyszíne a Ráday Múzeum (Kálvin tér 1., Református Ókollégium).

A táborban napi háromszori étkezést biztosítanak, a különleges étkezési igényű gyermekek ellátására is van lehetőség.

A tábor turnusai: június 25-29, augusztus 13-17.

A részvételi díj összege: 14.000Ft/fő/5 nap, mely tartalmazza az étkezést, a múzeumi belépőket és foglalkozások díjait, valamint a kézműves foglalkozások alapanyagainak díját is.

A tábor naponta 8.00-16.00-ig várja programjaival a gyerekeket, de ügyeletet reggel 7:30-tól délután 17.00-ig vállalnak.

Azoknak sem kell lemondani a múzeumi élményről, akik nem tudják az egész hetet ott tölteni, mert egy napra is be lehet kapcsolódni a Ládafia Utazó Múzeum Nyári Táborának életbe.

3000 Ft/nap összegért szeretettel várják a napi táborlakókat is. A szabad helyek függvényében a táborba akár egy-egy napra is lehet jelentkezni, legkésőbb a turnus kezdete előtt egy héttel (június 18-ig és augusztus 6-ig) lehet.

A jelentkezési határidő: május 28.

Minden érdeklődőt örömmel várnak.

Kapcsolódó képek