menu

  • 2018.06.04.

Esély SportNap

Esély, egyenlőség és elfogadás

Megyei szintű Esély SportNapot rendez a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház, valamint a Hírös Sport Nonprofit Kft. június 6-án az „Esély, egyenlőség és elfogadás” jegyében.

A programsorozaton bajai, kecskeméti, kiskunhalasi és kiskőrösi csapatok, több mint százhúsz fő vesz részt.

Az Esély SportNap célja, hogy a fogyatékossággal élő és ép fiatalok együtt tölthessenek egy napot, segítve egymást, megtapasztalva az empátia és egymás elfogadásának fontosságát.

A csapatverseny játékvezetője Ivkovicné Béres Tímea, a Hírös Sport Nonprofit Kft. sportszakmai igazgatója, a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia vezetője és Fritz Ágnes, a Kecskeméti Sportiskola munkatársa lesz.

A versenyfeladatokon túl a szervezők – együttműködő partnereik segítségével – érzékenyítő kalandtúrával is készülnek, de lesz EsélyÓra is, amit Boronkay Péter többszörös világ- és Európa-bajnok paratriatlonista tart majd az érdeklődőknek.

Helyszín: Messzi István Sportcsarnok – Kecskemét, Olimpia utca 1/a.

Időpont: 2017. június 6., szerda 9 óra

Megnyitja:

Engert Jakabné az esélyteremtési bizottság és a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület elnöke

Ivkovicné Béres Tímea, a Hírös Sport Nonprofit Kft. sportszakmai igazgatója, a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia vezetője

Kapcsolódó képek