menu

  • 2019.01.14.

„Család és munka összeegyeztetése” programsorozat

2019. évben is folytatódik a „Család és munka összeegyeztetése” című programsorozat

mely az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület, valamint a Lelkesítő Ökumenikus Családterápiás Műhely közös szervezésében 2018. őszén indult. Az előadássorozat az EFOP -1.2.1 számú „Védőháló a Kecskemét és kistérsége családjaiért” elnevezésű pályázat keretén belül szerveződik a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár épületében.

Napjaink egyik legfontosabb, mégis legszűkösebb erőforrása az idő. A rohanásban, a kínált programok sokaságában komoly logisztika, hogy megmaradjon a család együttlétének minőségi ideje. Van elegendő időnk a munkára, közösségre személyes és családi szinten? Házastársként, nőként, férfiként sok elvárás tölti be a 24 órát. Mennyiben más a férfi és női munka? Hogyan éljük ezt meg szülőként gyermekeinkkel? Felelősség az időbeosztás megtanítása is. Vannak-e a családban „szállóvendégek”, „cselédek”, „diktátorok”, vagy más szerepek?

Ezúttal – 2019. január 22-én kedden 17:00 órától„Van férfi és női munka? Hogyan egyeztethető össze a családi élet és a munkabeosztás?” témát járják körül az előadók.

Együttgondolkodásra, jó gyakorlatok átadására hívnak és várnak minden érdeklődőt nagy szeretettel a szervezők.

Mivel a programsorozat az Európai Unió támogatásával valósul meg, az ingyenes előadáson való részvétel előfeltétele az ESZA kérdőív helyszínen történő kitöltése.

Időpontokról, előadókról további információkat találnak  ITT>>.

Kapcsolódó képek