menu

  • 2019.06.04.

Ingyenes szemszűrés

A Kecskeméti Szent László Lions Club Egyesület 2019. június 5-én 9 órától 13 óráig ingyenes szemszűrést végez Kiskunfélegyházán a Móra Ferenc Művelődési Központ 116. számú Kamara termében a Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. szám alatt.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Előtte Kissné dr. Szabó-Kis Mária a Kecskeméti Szent László Lions Club Egyesület 2018-2019-es lions év klubelnöke tart előadást a Lions jótékonysági célokról, tevékenységekről és eredményekről.
Kiskunfélegyházán is működhetne Lions Club címmel!

A nemzetközi Lions mozgalom tevékenységének egyik fő irányvonala a látás védelme, azaz a látáskárosodások megelőzése valamint a vakok és gyengén látók segítése. A lionok, így a Kecskeméti Szent László Lions Club tevékenységei között is egyik fő irányvonal „A látás az első program”, melynek keretében ingyenes szemvizsgálatokat, szemszűréseket szerveznek, prevenciós előadásokat tartanak a cukorbetegség és a látásromlás kapcsolatáról, használt szemüvegeket és pénzadományokat gyűjtenek.

Támogathatja jószolgálati tevékenységüket a feleslegessé vált szemüvegének a klub részére történő adományozásával az is, aki a programon nem tud részt venni!

A használt szemüvegek leadhatók a helyszínen 8 órától 13 óráig!

Kapcsolódó képek