menu

  • 2019.08.22.

Süteménysütő verseny

Még holnapig (augusztus 23-ig) lehet jelentkezni a tizenkettedik alkalommal meghirdetett augusztus 25-én zajló süteménysütő versenyre.

A megmérettetésre mézes és aprósütemények, krémes és gyümölcsös finomságok mellett, „Diós és mákos kalácsok, piték, ahogy nagyanyáink sütötték…” kategóriában nevezhetnek a lányok, asszonyok és urak.

A zsűri által legjobbnak ítélt cukrászati remekek elkészítőit értékes ajándékokkal jutalmazzák.

Nyeremények:

  • Arany minősítésű sütemények esetében 3×10 ezer forint értékű ajándékutalvány
  • Ezüst minősítésű sütemények készítőinek 3×8 ezer forint értékű ajándékutalvány
  • Bronz minősítésű sütemények nevezőinek 3×5 ezer forint értékű ajándékutalvány
  • Fődíj a „Diós és mákos kalácsok, piték, ahogy nagyanyáink sütötték…” kategóriában 15 ezer forint összegű ajándékutalvány
  • A felsoroltakon kívül nyolc egyenként 4-5 ezer forint értékű különdíj és egy 5 ezer forint összegű közönségdíj is gazdára talál.

 

Jelentkezni 2019. augusztus 23-ig a sütemények receptjeinek beküldésével, név és elérhetőség megjelölésével a következő címeken lehet: engertnezs@gmail.com, szaszangela@gmail.com, fayt@kmk.hu vagy Engert Jakabné, 6000 Kecskemét, Kristály tér 8. II/7.

A Kecskeméti Lapok kiadásában decemberben ismét megjelenik a Hírös városi sütemények kiadvány.

A zsűri elnöke: Fodor István cukrászmester, édesipari szakmérnök

A kész sütemények leadási helyszíne és időpontja: Kecsekemét Város Főtere, 2019. augusztus 25. vasárnap 13-15 óra között.

A süteményeket a zsűri 2019. augusztus 25-én, vasárnap 16 órakor értékeli.

Kérik a résztvevőket, hogy a süteményeket aznap készítsék el, és a versenyre egy tálcányi mennyiséget (kb. 30×30 cm-es) vigyenek!

Kapcsolódó képek