menu

  • 2019.10.29.

Nyugdíjas úszóverseny a Kecskeméti Fürdőben

2019. november 5-én, kedden 10 órától a 60 év feletti korosztály képviselői mérik össze úszótudásukat a Kecskeméti Fürdő 25 méteres medencéjében.

A verseny mottója: “Nem a győzelem, a részvétel a fontos!”

A Nyugdíjasok Klubjainak Megyei Jogú Városi Szövetsége immár huszonegyedik alkalommal rendez sportversenyt az idősebb korosztály számára, ezúttal a Hírös Sport Nonprofit Kft-vel közösen a Kecskeméti Fürdőben, úszás sportágban.

A versenyzők az 50 méteres távokon nemek szerint az alábbi korosztályokban indulhatnak: 60-64 év közöttiek, 65-69 év közöttiek, 70-74 év közöttiek, 80 év felettiek.

A verseny mottója: “Nem a győzelem, a részvétel a fontos!”, mely jól tükrözi a szervezők célját: minél több résztvevőt megmozgatni és a rendszeres sportolásra, akár az úszásra biztatni.

A rendezvény ünnepélyes megnyitóján beszédet mond a Nyugdíjas Szövetség elnöke, Szalókiné Dr. Kiss Katalin, majd Dr. Bodóczky László az Úszószövetség megyei elnöke tart balesetvédelmi oktatást és ismerteti a versenyszabályokat.

Az eredményhirdetések során nemenként és korosztályonként az első három helyezett éremdíjazásban részesül, de minden versenyzőnek készülnek egy kis meglepetéssel a szervezők.

Sok sikert és kellemes sportolást kívánunk minden résztvevőnek!

Kapcsolódó képek