menu

  • 2019.11.20.

Karácsonyi bérlet vagy ajándékutalvány a fa alá

Népszerű a Kecskeméti Katona József Színház karácsonyi bérlete, de az ajándékutalvány sem rossz ötlet a fa alá.

Szerelmek hálójában és a karácsonyi bérletben is az Illatszertár
Tegnap megtartották olvasópróbáját következő nagyszínházi produkciójuknak, az Illatszertár című romantikus vígjátéknak. Az év utolsó, december 31-i előadása előtt, előszilveszteri ünnepi programként, december 29-én is megtekinthetik az édes-bús történetet.
A László Miklós jegyezte színdarab 1937-ben indult útjára, ahonnan egészen Hollywoodig jutott, A szerelem hálójában című vígjátékig, de most a kecskemétieket készül romantikára és színházba csábítani. A színházi élet legkiemelkedőbb alkotóinak humorával egészül ki az alaptörténet: a Mohácsi-testvérek továbbgondolt változatát láthatják Mohácsi János rendezésében. A főbb szerepeket Kocsis Pál, Adorjáni Bálint, Decsi Edit és Kőszegi Ákos játssza.

5 perc alatt megvásárolható az egész család számára az ajándék
Az Illatszertár mellett az Állami áruház operettet és a Társasjáték New Yorkban című komédiát tartalmazza az idei színházi karácsonyi bérlet, amely remek ajándékötlet a fa alá, de akár a Mikulás-csizmákba is. A bérlet személyesen váltható meg 7500 forintért Jegypénztáraikban (nagyszínház és Kamaraszínház), ahol minden bérletvásárlót megajándékoznak a Douglas Parfüméria jóvoltából egy Douglas termékkel.

Karácsony havában is Állami áruház
A termelés bizony karácsonykor sem szünetel – különösen az Állami áruházban-, ahol a ruhaosztályok egymással és egymásért versengenek, miközben elénekelnek pár fülbemászó dallamot is. A Dunaparti csónakházban című sláger visszarepít bennünket a nyárba, de bizonyos értelemben nosztalgiával gondolhatunk az ’50-es évek világára is. A december 8-i bérletszünetes retro-operettre online vásárolhatók jegyek ITT, de személyesen is van lehetőségük megvásárolni a színhz jegypénztáraiban.

Társasjáték. Együtt hozzuk létre a csodát, decemberben is.

Kecskeméti Katona József Színház

Kapcsolódó képek