menu

  • 2020.02.11.

Fiatalságot és sokszínű tavaszt ígér színházunk

A színházi előadások széles skáláját vonultatja fel a Kecskeméti Katona József Színház a tavasz első hónapjában.

Tizenöt különböző műfajjal várják önöket három játszóhelyükön. A színes lámpák fényei vetekszenek a nap első melengető sugaraival, de remélik, elcsábulnak, hogy velük töltsenek pár színházi estét.

Operettől a tragédiáig a táncon át vezet az út

Március 1-jén ismét bérletszünetben látható az Állami áruház retro-operett, és a zenés műfajt kedvelők emellett kétszer is végig izgulhatják a gyilkos asszonyokról szóló világhírű, Chicago című musical-t. A Kecskemét City Balett Anna Kareninája 11-én 19:00-kor, 15-én 15:00-kor, illetve 12-én este 20:00-kor lesz látható. A balett szerelmesei a hónap egyik nyertesei, hiszen március 19-én 19:00 órakor ismét színpadra kerül a kamaraszínházban A négy évszak táncszínházi előadás, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásának köszönhetően. Műsoron marad továbbá az Illatszertár, Péter és a farkas és a Ballada a 301-es parcella bolondjáról szóló példázat is.

A négy évszak, táncszínházi előadás (Fotó: Dömölky Dániel)

A Kelemen László Kamaraszínházban kétszer látható a Társasjáték New Yorkban című komédia, négyszer pedig a Liliomfi zenés népszínmű kacagtatja majd a nézőket.

A Ruszt József Stúdiószínházban a jövő héten debütáló Amerikai Elektra, a nagy sikerrel futó Jelenetek egy házasságból és A pillangók szabadok című színművek lesznek láthatók.

Utolsó nagyszínházi premier a Száll a kakukk fészkére március 27-én kerül színre, Bagó Bertalan rendezésében; a főbb szerepeket Szemenyei János, Fazakas Géza, Bognár Gyöngyvér, Orth Péter, Hegedűs Zoltán és Körtvélyessy Zsolt játssza.

A színésznövendékek krémje Kecskeméten, az idei SZÍN-TÁRON

Március utolsó hetében ismét SZÍN-TÁR fesztiválra várják a színészetet és színházat tanuló fiatalokat. A rangos seregszemlén hazai és határontúli, magyar nyelvű színészképző intézmények hallgatói mutathatják meg tehetségüket, színpadi rátermettségüket. A népszerű fesztiválelőadásokra és off-programokra a színház jegypénztáraiban válthatók jegyek, 900 forintos áron, és lesz lehetőség kedvezményes bérletvásárlásra is.

Kecskeméti Katona József Színház

Kapcsolódó képek