menu

  • 2020.03.23.

Új online rovatokat indított a Katona József Múzeum

A Kecskeméti Katona József Múzeum tagintézményei, a Cifrapalota Kiállítóhely, a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely, valamint a Magyar Naív Művészek Gyűjteménye a kialakult pandémiás helyzetre való tekintettel március 17-től bezárta kapuit.

Bár ajtóikat – reményeik szerint rövid időre – becsukni kényszerültek, ők nem tétlenkedtek, munkájukat továbbra is folytatják.

A szakmai munkán túl, a veszélyhelyzet fennállásáig naponta frissülő, digitális, múzeumi tartalmakkal készülnek látogatóik számára, mind a weboldalukon, és mindhárom facebook oldalukon: facebook.com/kecskemetimuzeum
https://www.facebook.com/cifrapalota/
Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely

“Virtuális múzeumpercek” címmel rovatot indítottak, melyben minden hétköznap friss múzeumi tartalmakkal készülnek, virtuális “sétát” téve kiállítóhelyeiken, bemutatva mindazt az értéket és kincset, mely a Kecskeméti Katona József Múzeumban és tagintézményeiben őriznek.

“Kreatív múzeumpercek – gyerekeknek” című rovatukban pedig minden nap játékos, kreatív feladatokkal, videókkal, játékokkal készülnek az óvodások és kisiskolások számára.

Kecskeméti Katona József Múzeum

Kapcsolódó képek