menu

  • 2020.05.11.

Szekeres Adrien Kéz a kézben jótékonysági koncert

“….Életünk legérzelemdúsabb koncertjére készülünk…”

Egy olyan időszaknak vagyunk a részesei, mely nehezen felfogható. Sok a miért és a hogyan. Bizonytalan válaszokat kapunk és nehéz tervezni a jövőt. Otthonunk biztonságában, érezzük az izoláltság magányát és impulzusokra vágyunk.

Hiányzik a család, a barátok és az élmények. A színház, koncertek, melyek örömöt okoznak és emlékeket szülnek. A pillanatok, amikor tudjuk egyszerre dobban a szívünk azzal a sok-sok idegennel egy térben. A visszataps, aminek csakis közösen van ereje.

Sokan veszítették el a hitüket a jövőben. Sokan félnek attól, még mi mást, mi többet, veszíthetnek el. Vannak sokan, akik bevételi forrásukat veszítették el egy szemrebbenés alatt, mely 3 hónapja kényszeríti őket a húr pendülésének hangja nélkül megélni a mindennapjaikat.

A zenei szakma az egyik legjobban érintett. Hónapokra veszítette el több ezer ember a megélhetési forrásának összes lehetőségét.

Szekeres Adrien és férje Kiss Gábor ezért úgy döntöttek, ebben a nehéz időszakban is megpróbálnak munkát varázsolni szeretett kollégáiknak.

A szakma legjobbjaival koncertet szerveztek május 24-ére a híres Pannónia Filmstúdióban, amit élőben közvetítenek Full HD minőségben majd saját csatornáikon 5 kamera segítségével sztereo hanggal . A projekt jótékony alapú. Bárki élvezheti a koncertet otthona melegéből, aki hozzájárul egy csekély, minimum 3.000 forintos támogatással.

A zene orvosság

Az élet zene nélkül olyan, mint a tenger só nélkül. Szükségünk van rá. Emlékeket konzervál, gyógyítja a lelki sebeket és erőt ad akkor, amikor úgy érezzük, lehet már nincs tovább. Most mindennél fontosabb az összetartás, egymás támogatása. Együtt képesek vagyunk rá, átformálni a jelenlegi helyzetet, és a lehető legjobbat kihozni belőle.

Csakis mellékhatásokkal

Szekeres Adrient nem kell bemutatni. Az ország egyik legmeghatározóbb előadóművésze. A könnyűzenei műfajon kívül a jazz és az opera sem idegen műfaj számára. Koncertjei felejthetetlenek, és lélekfelemelőek.

Álljatok melléjük!

Csakis együtt, veletek, kéz a kézben sikerülhet megvalósítani a koncertet. Álljatok melléjük, és veletek közösen adnak munkát legalább egy estére megannyi szakmailag is elismert embernek, akit ez a legjobban érint.

A koncert eseményét ITT találjátok.

Kapcsolódó képek