menu

  • 2020.06.11.

Június 15-én, hétfőn nyit a kecskeméti strand

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark 2020. június 15-én, hétfőn nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt.

A strandolók az idei évben is élvezhetik a hűsítő medencéket, a csúszdákat, és a napsütést a friss levegőn, de a koronavírus járvány miatt jelentős változásokra is számítaniuk kell.

A koronavírus járvány miatt bevezetett közegészségügyi-járványügyi szabályok közül az egyik legfontosabb a védőtávolságok betartása, ami a strand befogadóképességét is meghatározza. A hatósági előírásoknak megfelelően egyidejűleg maximum 800 fő lehet a strandon, ami lényegesen kevesebb, mint normál esetben. Hétköznap várhatóan ez nem fog problémát okozni, azonban hétvégén, vagy kánikula esetén mindenképp érdemes lesz tájékozódni az aktuális vendéglétszámról, mielőtt bárki útnak indul. A látogatószámról a 76/417-407-os telefonszámon, vagy a www.kecskemetistrand.hu oldalon lehet érdeklődni június 15-től, minden nap 7.30-19.00 óra között.

Annak érdekében, hogy vendégeink kikapcsolódását biztonságossá tegyük, több intézkedést is bevezettünk. A tájékoztató felhívások, a védőtávolságok jelölése, a vendégforgalmi terek rendszeres fertőtlenítése, a strand területének folyamatos ellenőrzése is mind ezt a célt szolgálja. Ezeken felül vannak olyan általános szabályok is, amelyek betartását vendégeinktől kérjük. Ilyen például a kihelyezett kézfertőtlenítők használata, az egyes helyiségek és medencék maximális befogadóképességnek figyelemmel kísérése, vagy a 1,5 méteres védőtávolság folyamatos betartása legfőképp a pénztáraknál, az öltözőkben, a vendéglátó egységeknél, és a csúszdáknál. A strand használatának részletes szabályairól honlapunkról, vagy a helyszínen kollégáinktól, és a kihelyezett tájékoztató kiírásokból is tájékozódhatnak.

A strand működésével kapcsolatban lényeges változás, hogy idén minden nap 7:30-20:00 óra között tart nyitva. A jegyárak változatlanok, és bevezetésre kerül egy 2 órás úszójegy, melynek ára 900 Ft. Az úszójegyet reggel nyitástól lehet megvásárolni, azonban mindenképp érdemes előzetesen tájékozódni az aktuális úszáslehetőségről a pályabeosztásból, mivel a sportegyesületek edzései is a strand 50 méteres medencéjében kerülnek megtartásra. A pályabeosztás szintén megtalálható a strand honlapján.

A strandon minden szolgáltatás és medence elérhető lesz, kivéve a töltő-ürítő termál medencét, és a víz feletti élményelemeket, melyek használatát az érvényben lévő hatósági ajánlások nem teszik lehetővé. Az 50 méteres úszómedencét kifejezetten sportolási céllal lehet majd igénybe venni, kérjük, napozásra a strandmedencét és az élménymedencét használják az idei évben.

Az aktuális információk a strand új honlapján elérhetők lesznek június 15-től, kérjük kövessék figyelemmel az oldalt, és tájékozódjanak, mielőtt elindulnak.

Vendégeinket sok szeretettel várjuk, együttműködésüket a pandémiás szabályok betartásában előre is köszönjük!

Hírös Sport Nonprofit Kft. – Kommunikációs és marketing osztály

www.hiros-sport.hu

Kapcsolódó képek