menu

  • 2020.06.25.

Már közel teljes létszámban tudják fogadni a strandolni vágyókat

Már közel teljes létszámban tudják fogadni a strandolni vágyókat a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban, amely június 15-én nyitott ki.

A legtöbb szolgáltatást már igénybe lehet venni a strandon, azonban még vannak szabályok, amelyeket fontos betartaniuk a látogatóknak. A Kecskeméti Fürdő újranyitására is készül már a létesítményt működtető cég.

A veszélyhelyzet megszűnésével enyhültek a szabályok a Kecskeméti Fürdőben is, mely június 15-én nyithatott meg. Természetesen vannak dolgok, amiket a látogatóknak be kell tartaniuk: figyelniük kell a másfél méter távolság betartására, illetve fontos, hogy a létesítménybe való belépéskor a kihelyezett kézfertőtlenítőket használják. Most már 1800 főt fogadhat a strand, azonban a hétfői naptól ez még tovább fog emelkedni.

– A szolgáltatásaink közül szinte minden elérhető már, kivéve a termál medencét, mivel erre vonatkozóan a múlt hétig még érvényben volt egy korlátozó szabályozás. Viszont ez enyhült a vészhelyzet megszüntetésével, úgyhogy a hétfői naptól már azt is megnyitjuk a vendégeink előtt – mondta Székely Lilla, a Hírös Sport Nonprofit Kft. kommunikációs és marketing osztályvezetője.

A fürdő rész egyelőre zárva tart, de hamarosan már ott is lesz elérhető szolgáltatás.
– A hétfői naptól használható a Kecskeméti Fürdő 25 méteres úszómedencéje, azonban kifejezetten úszási céllal vehetik igénybe azt a vendégek. Hangsúlyoznám, hogy kifejezetten úszási céllal, mivel a többi medence, tehát a fürdő élménymedencéje, az 50 méteres úszómedencéje és a többi szolgáltatása hétfőtől még nem lesznek elérhetőek, ugyanakkor már készülünk ezeknek a nyitására is – emelte ki Székely Lilla.

Az érdeklődők a látogatószámot és az aktuális információkat a www.kecskemetistrand.hu oldalon találják meg!

Forrás: hiros.hu