menu

  • 2020.07.22.

Könyvajánló – Ercsi receptjei ételérzékenyeknek

Vargáné Bende Erika kiváló jógaoktató, mellette egészséges életmóddal is foglalkozik. Nagyon sokat munkálkodott nemrég elkészült szakácskönyvén:

Ercsi receptjei ételérzékenyeknek
Készíts egyszerűen és könnyedén egészséges és finom ételeket!

Glutén-, tej-, tojásmentes, valamint alacsony fruktóz- és hisztamintartalmú ételek

“Azt gondolom velem együtt sokan vannak úgy, hogy szeretnek belelapozni a könyvekbe, mielőtt megveszik azokat. Nem elég egy izgalmas és gyönyörű borító, amitől igazán értékes lesz egy könyv, az a tartalma.
Az elmúlt 5 évem alatt összegyűjtött tapasztalataim, próbálkozásaim, küzdelmeim tartalmazza a most megjelent receptkönyvem, amely többnyire a saját fantáziámat és világomat tükrözi.
Inspirációnak szánom, szeretném megmutatni, hogy egy kis kreativitással és akarattal nagyon sok finomságot el lehet készíteni glutén-, tej- és tojásmentesen is.
Célom, hogy segítséget nyújtsak a mindennapi ételek összeállításában és egyszerű, könnyen elkészíthető recepteket mutassak be, hasznos tanácsokat adjak a hozzám hasonló ételérzékenyeknek a sütéshez, főzéshez.
Ha bizonytalan vagy még a vásárlásban, és nem tudod eldönteni megvedd-e a receptgyűjteményem, esetleg szívesen belenéznél, hogy megtudd, milyen ételek vannak benne?”

Most beleolvashatsz: https://tinyurl.hu/3vpS

Itt pedig megvásárolhatod: http://anandastudio.hu/taplalkozas/

Kapcsolódó képek