menu

  • 2020.08.07.

A színház látogatás szabályai a Kecskeméti Nemzetiben

Hogyan látogassuk a színházat? Erre a kérdésre a Kecskeméti Nemzeti válaszol.

Kedves Színházbarátunk!

Hatalmas öröm számunkra, hogy ezen a héten kinyithat színházunk, premierekre készülhetünk. Ezúton értesítjük Önöket, hogy a járványügyi készültségnek megfelelően előadásainkat fokozott elővigyázatossággal szervezzük.
A kormány és a hatóságok jelenleg érvényes szabályait és iránymutatásait követjük. Jelenleg Magyarországon 500 fő alatti ültetett rendezvény esetén nincsenek korlátozások.
Mi a színházban természetesen mindent megteszünk a higiéniai szabályok és elvárások maximális betartásáért.
Minden érkező nézőnk hőjét érintésmentes hőmérővel a belépés előtt, a bejáratnál ellenőrizni fogjuk.
A helyszíneken fokozottan és rendszeresen fertőtlenítjük a felületeket, a belépéskor a bejáratoknál és az épületek több pontján kézfertőtlenítőket helyezünk el. A nézőtér munkatársai maszkot viselnek majd.
A büfé az előcsarnokban is elérhető lesz, ezzel is biztosítva a sorban álláshoz a megfelelő helyet.
A szünet kissé hosszabb lesz az előadásokon, ami alatt szellőztetést és a székkarfák fertőtlenítését fogjuk elvégezni. Ehhez szükséges, hogy minden nézőnk elhagyja a szünetben a nézőteret.
A közönségnek nem kötelező maszkot viselnie, mindenki maga dönthet ebben a kérdésben. A színházunk varrodája készített fekete, többször használható maszkokat, amiket nézőink rendelkezésére bocsátunk, majd az előadás után visszakérünk, és megfelelő módon fertőtlenítünk.
Kérjük, ugyanakkor, hogy az érdeklődők köhögéskor, tüsszentéskor behajlított könyökkel vagy zsebkendővel takarják el orrukat, szájukat. Ha egy kicsit is betegnek érzik magukat, inkább maradjanak otthon.

A biztonságos színházélmény közös ügyünk. Várjuk Önöket!

https://www.kecskemetinemzeti.hu/