menu

  • 2020.10.12.

Férfi asztalitenisz NB-II. 5. forduló

2020. október 10-én a Spartacus asztalitenisz csarnokában került sor a Férfi NB-2. Dél – Keleti csoport csapatbajnoki mérkőzés 5. fordulójára.

Férfi NB-2. Dél – Keleti csoport csapatbajnoki mérkőzés 5. forduló: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Pénzügyőr SE II.

2020.10.10. Spartacus asztalitenisz csarnoka

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Pénzügyőr SE 10/8.

Győztesek: Miskolci Kristóf 4/3, Gyetvai Ákos 4/3, Jádi Dominik 4/1, Szűcs Bence 4/1
Miskolci/Szűcs, Gyetvai/Jádi páros 0-0.

Az 5. fordulóban, hazai pályán fogadtuk a Pénzügyőr csapatát.

A pillanatnyi táblázat utolsó helyéről érkező fővárosi Pénzügyőrt nem lehet félvállról venni. Tavalyi találkozásunk alapján tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés. A lányainknak női fordulójuk volt és egyéb elfoglaltságra hivatkozva nem tudtak a csapat rendelkezésére állni.
Így is szoros mérkőzésnek látszik a végeredményt nézve. Az ellenfélnél Királynak komoly sérülése lett mérkőzés közben (úgy tudjuk a dereka becsípődött) a mentő szállította a kórházba, de onnan haza tudták vinni csapattársai, így két mérkőzést fel kelet adjon.
Párosok elveszítése és Jádi gyengébb napja meg bélyegezte a csapat eredményét. Kiemelhető és dicséretes hogy Gyetvai 3 győzelemmel járult hozzá a csapatunk végeredményéhez.

Fodor Miklós edző: nem sikerült hazai pályán jól játszani, ami számomra meglepő. Gyetvaitól már régen várjuk, hogy az elvégzett munka a mérkőzéseken is meg mutatkozzon.

Folytatás Szegeden a Floratom Szegedi AC II. csapata ellen október 24-én.

 

 

Kapcsolódó képek