menu

  • 2020.10.26.

Anna Karenina és novemberi újdonságok a Kecskeméti Nemzetiben

A színház Kecskeméten az egyik legbiztonságosabb szórakozási lehetőség. Nincs jobb, mint egy kellemes őszi este az előadások egyikén.

A színház légtere orvosi légsterilizálóval fertőtlenített, így nem is lehetne kockázatmentesebb időtöltést elképzelni.

Mindhárom játszóhelyen zajlanak az előadások, keressék a havi műsort a Kecskeméti Nemzeti honlapján.

Anna Karenina négy estén a nagyszínpadon

Különleges lehetőség nyílik október 28. és 31. között a tavalyi évadban játszott Anna Karenina előadás megtekintésére. Négy estén a nagyszínpadon felelevenedik Anna semmihez nem hasonlítható, megrázó és szívbemarkoló története. Így aki eddig csak tervezte, hogy megnézi, mert jókat hallott róla, most megteheti.

Felhívják a tavalyi évadban Berky Lili, Blaha, Csortos, Gombaszögi, Nagy L., Németh L., Ódry, Radó és Vízváry bérlettel rendelkező kedves nézőik figyelmét, hogy eljött a vissza nem térő lehetőség, hogy pótolják a számukra elmaradt előadást. Ne maradjanak le, egyeztetés miatt keressék a jegyirodák munkatársait! Jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. Természetesen a nem bérlettel lefoglalt helyekre a jegyvásárlás is elérhető!
https://kecskemetinemzeti.hu/hu/jegy-berlet/online.html

Novemberben sok újdonság

Azok, akik figyelemmel kísérik a színház Facebook-oldalát, tudják, hogy megkezdődtek a Férjek és feleségek című produkció próbái. Novemberben ehhez csatlakozik majd a Jövőre veled, ugyanitt 2. és az Egy csók és más semmi próbafolyamata. Ezzel folytatódik a nagyüzem a színházban és már érezzük a tél eleji izgalmas premierek előszelét. Munkatársaik gőzerővel dolgoznak a díszletek és jelmezek gyártásán .

Addig pedig novemberben különlegességekkel jelentkeznek. Közkívánatra visszatér a nagysikerű Száll a kakukk fészkére darab! Sokak nagy kedvence lett augusztusban a történet, ideje feleleveníteni.
Rövid időre a nagyszínpadra költözik a nagy sikerű Társasjáték New Yorkban című komédia. A családi perpatvar és a szerelem mindig szuper szórakozást ígérő témák. Nos, ebben a hamisítatlanul mai és vidám történetben garantált a jófajta szórakozás és a könnycsatornáink sem maradnak érintetlenek. Nevetés és meghatódás egyaránt várható. Ne hagyják ki!

 

Novemberben újra Színtár Fesztivál, pótolják a tavasszal elmaradt eseményt.

Kecskeméti Nemzeti, ahová az álmok is játszani jönnek!
Jegyek, bérletek kaphatók a jegyirodáinkban és online!

Jegypénztár a színház oldalában
K-P 9-18 óráig

Jegypénztár az előcsarnokban

K-P nagyszínházi előadások előtt fél órával az előadás kezdetéig
Szo-V nagyszínházi előadások előtt egy órával az előadás kezdetéig.

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Kapcsolódó képek