menu

  • 2021.02.23.

ONLINE folytatódik a HÍRÖS KECSKEMÉTIEK pódiumbeszélgetés

A  Hírös Város Turisztikai Központ szeretettel várja az érdeklődőket „Hírös kecskemétiek” című sorozatuk következő pódiumbeszélgetésére 2021. február 23-tól.

Sajnos, a jelenlegi járványügyi intézkedések még nem teszik lehetővé, hogy személyesen találkozzanak Önökkel, így a program átmenetileg átköltözik a digitális térbe.

Ezúttal is három ismert kecskeméti személyiség mesél pályájáról, sikereiről és terveiről. A három beszélgetést egyesével sugározzák, hétről hétre, keddenként, 19 órás kezdéssel.

Meghívott vendégek:

Kurdi Viktor a Bácsvíz Zrt. elnök-vezérigazgatója, a BKM-i Kereskedelmi és Iparkamara általános alelnöke, a Magyar Víziközmű Szövetség elnöke, BKM-i VOSz „Év menedzsere” 2017., Kvassay Jenő emlékérem 2016. díjazottja.

Kalmár Ágnes művészettörténész, főmuzeológus, a Kecskeméti Katona József Múzeum Szórakaténusz Játékmúzeuma és Műhelye tematikus múzeum vezetője.

Hajdú Melinda a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésznője, a 2016/2017-es évad legjobb színésznője, Latabár-díj Kecskemét-2012/2013 díjazottja.

A beszélgetések közvetítésének időpontja:

  • Kurdi Viktorral: 2021. február 23. kedd 19 óra,
  • Kalmár Ágnessel: 2021. március 2. kedd 19 óra,
  • Hajdú Melindával: 2021. március 9. kedd 19 óra.

 

A beszélgetések a kezdő időpontoktól folyamatosan megtekinthetőek lesznek.

A beszélgető partner: Kriskó János

Közvetítéseiket a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház, illetve a Hírös Város Turisztikai Központ YouTube csatornáján és facebookján lehet megtekinteni, valamint a KTV is fő műsoridőben sugározza majd.
(YouTube/Kecskeméti Nemzeti, YouTube/Hírös Város Turisztikai Központ, facebook/kecskemetinemzeti, facebook/hiroskozpont).

Otthonuk kényelmében és biztonságában is tartsanak velük.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak!

Kapcsolódó képek