menu

  • 2020.04.30.

A KEKO tájékoztatója érettségizők részére

Azok a fiatalok, akik jövő héten a helyi buszokkal szeretnének eljutni az érettségi helyszínére, feltétlenül olvassák el a Kecskeméti Közlekedési Központ tájékoztatóját, hiszen hasznos információkat tudhatnak meg a társaságtól.

TISZTELT ÉRETTSÉGIZŐ

A Kecskeméten szervezett érettségi vizsgákon való időbeni megjelenés érdekében kérem, hogy a Kecskeméti helyi közforgalmát érintő utazás tervezése során legyen figyelemmel az alábbiakra.

Kecskeméti Megyei Jogú Város helyi autóbusz közlekedésében jelenleg a járványügyi veszélyhelyzet idejére elrendelt Eseti menetrend van érvényben, amely szűkebb kínálattal rendelkezik a korábban megszokotthoz képest.
Az Eseti menetrendben 2020. május 4-től (hétfőtől) társaságunk módosításokat hajt végre az érettségiző diákok iskolába jutásának biztosítására.
Az érvényes menetrenddel kapcsolatban a www.keko.hu oldal Menetrend menüpontjában található „Vonalankénti menetrendek” és „Menetrend tájékoztató füzet” tájékoztató felületein, valamint a https://menetrend.kecskemet.hu/ menetrendi kereső oldalon tájékozódhat.
Az első ajtón történő fel- és leszállást átmenetileg nem biztosítjuk. Az utasok fel- és leszállása az első ajtó kivételével bármelyik ajtón megtörténhet. Menetjeggyel utazni szándékozóknak a második ajtón kell felszállniuk, hogy menetjegyüket a második ajtónál elhelyezett jegyérvényesítő készülékkel tudják érvényesíteni.

Az autóbuszon vásárolt vonaljegy értékesítését ideiglenesen felfüggesztettük. Kérem, gondoskodjon előre menetjegyének (bérletének) megvásárlásáról.

Társaságunk bevezette a Mobiljegy alkalmazást. A Közlekedési Mobiljegy applikáció letöltése és a regisztráció után okostelefonnal bármikor, bárhol meg lehet vásárolni egyszerűen és gyorsan a kívánt díjterméket, plusz költségek nélkül. A díjtermék árát akár az előzetesen feltöltött egyenlegből, akár bankkártyával közvetlenül ki lehet egyenlíteni.

A részletes tudnivalókat honlapunkon, az alábbi linkeken találja:
https://keko.hu/aktualis/tajekoztato-kecskemeti-kozlekedesi-mobiljegy-bevezetese
https://keko.hu/kecskemeti-kozlekedesi-mobiljegy

A hagyományos, papíralapú jegyek és bérletek továbbra is megválthatók az árusító helyeken, melyek pontos nyitvatartási helyei és időpontjai megtalálhatók honlapunkon a https://keko.hu/menetjegyek-es-berletek-arusitasa linken.

Az egyvonalas bérletek értékesítése ideiglenesen szünetel.

A helyi autóbuszjáratok mellett Kadafalva – Kecskemét, Matkó – Kecskemét, Budai úti iskola – Kecskemét, Méntelek – Kecskemét viszonylatokon további utazási lehetőséget biztosítanak egyes regionális autóbuszjáratok, amelyeken Kecskemét közigazgatási határán belül a Volánbusz Zrt. által elfogadásra kerülnek a Kecskemét helyi közforgalomban érvényes díjtermékek.

Az autóbuszjáratok indulási időpontjairól a https://menetrendek.hu menetrendi kereső oldalon tájékozódhat.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a helyi autóbuszjáratok igénybevétele a fenti változásokon kívül továbbra is az Üzletszabályzatban meghirdetett díjtermékekkel és alkalmazási feltételek betartásával lehetséges. Az utazási jogosultságokat munkatársaink az ideiglenesen bevezetett rendelkezések időtartama alatt kiemelten ellenőrzik.

Aktuális híreinket a www.keko.hu oldalon követheti nyomon, közvetlen, azonnali választ igénylő menetrendi kérdéseivel pedig 4:00 órától 23:00 óráig a 76/800-410-es telefonszámot is hívhatja, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.

A fertőzések elkerülése és a védekezés segítése érdekében kérem, hogy egyéni felelőssége körében tartsa be a www.koronavirus.gov.hu oldalon található naprakész hatósági figyelmeztetéseket és utasításokat.

Eredményes vizsgázást kívánunk!

Kecskeméti Közlekedési Központ Kft.

Kapcsolódó képek