menu

  • 2021.02.23.

Szavazz te is, hogy ki legyen az év Covid dolgozója!

A Duna Bonum Alapítvány és a Magyar Kórházszövetség felhívása

Jelentkezzen be és szavazzon három kategóriában is, hogy ki legyen az év COVID dolgozója!

Videó

„Év orvosa”                  „Év Szakdolgozója”            „Év nem ágy melletti dolgozója”

A Duna Bonum Alapítvány 100.000.000 Ft összeget ajánlott fel a Magyar Kórházszövetség számára, mellyel a tagkórházak Covid ellátásban dolgozó, rendkívül mértékű többletmunkát végző munkatársainak kívánja köszönetét kifejezni a magas színvonalú, betegközpontú szakmai munkáért.

Az Alapítvány és a Magyar Kórházszövetség közös döntése, hogy a felajánlott összeg – nyílt szavazás eredménye alapján – a szövetség tagintézményeinek dolgozói között készpénzben kerül kiosztásra.

 

Szavazni 2021. február 22. és 2021. március 19. között lehet

HOL SZAVAZHAT?

a Magyar Kórházszövetség hivatalos oldalán | Magyar Kórházszövetség (korhazszovetseg.hu) és a Jelentkezzen be és szavazzon három kategóriában is, hogy ki legyen az év COVID dolgozója! | fogjunkössze.hu (fogjunkossze.hu) oldalon illetve a Duna Bonum Alapítvány oldalán Google vagy Facebook fiókkal.

Szavazatot/javaslatot az intézmény kiválasztása után név szerint lehet leadni a kategória dolgozóira.

A szavazatokat három kategóriába lehet leadni: „Év Orvosa”, „Év Szakdolgozója”, „Év nem ágy melletti dolgozója”.

Az „Év nem ágy melletti dolgozója” az összes olyan dolgozót felöli, akik nem közvetlenül vesznek részt a gyógyító-ellátó feladatokban (pl. gazdasági-műszaki-pénzügyi területek, titkárság, egyéb adminisztratív és fizikai munka) Mindannyiunk számára nyilvánvaló, hogy a betegek és a hozzátartozók alapvetően orvosi és szakdolgozói feladatokat ellátókkal találkoznak, így szavazatukkal hitelesen őket tudják támogatni. Fontosnak tartjuk ugyanakkor, hogy az egyéb területen dolgozók munkáját is elismerjük, melyre viszont csak belülről, az intézmény vezetése és munkatársai javaslata alapján van mód, ezért ebben kérjük szíves segítségüket!

A szavazás lezárását követően a Magyar Kórházszövetség elnöksége a beérkezett szavazatok alapján megyénkénti rangsorolást állít fel mindhárom kategóriában, és a legtöbb szavazatot kapó dolgozókat részesíti készpénz elismerésben.

Cikkek:

https://nlc.hu/egeszseg/20210219/fogjunkossze-egeszsegugyi-dolgozok-jotekonysag/

https://magyarepitok.hu/iparagi-hirek/2021/02/jelentos-osszeggel-tamogatja-a-duna-bonum-alapitvany-az-egeszsegugyiek-emberfeletti-munkajat

 

Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház

 

Kapcsolódó képek