menu

  • 2021.03.02.

ONLINE folytatódik a HÍRÖS KECSKEMÉTIEK pódiumbeszélgetés

Szeretettel várják a nézőket a Hírös Város Turisztikai Központ által rendezett „Hírös kecskemétiek” című sorozat következő pódiumbeszélgetésére 2021. március 2-án kedden 19 órakor.

Sajnos a jelenlegi járványügyi intézkedések még nem teszik lehetővé, hogy személyesen találkozzanak Önökkel, így a program átmenetileg átköltözött a digitális térbe.

Meghívott vendég: Kalmár Ágnes, művészettörténész, főmuzeológus, a Kecskeméti Katona József Múzeum Szórakaténusz Játékmúzeuma és Műhelye tematikus múzeum vezetője.

Kalmár Ágnes 1979-ben került az intézményhez, melynek 2001-ben lett hivatalosan is a vezetője. Az intézményi átalakításokat követően a Szórakaténusz ma a Kecskeméti Katona József Múzeum osztályaként működik, változatlanul Kalmár Ágnes vezetésével, aki 42. éve dolgozik ugyanazon a munkahelyen. A beszélgetésben szeretett munkáján kívül beszél a szüleiről, a gyermekeiről és unokáiról, és fontos kedvteléseiről, továbbá arról, hogy 60-on túl is ambíciói között van a megkezdett doktori folyamat befejezése.

A beszélgető partner: Kriskó János

Közvetítéseiket a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház, illetve a Hírös Város Turisztikai Központ YouTube csatornáján és facebook oldalán lehet megtekinteni, valamint a KTV is fő műsoridőben sugározza majd.

A beszélgetés a kezdő időponttól folyamatosan megtekinthető.

Otthonuk kényelmében és biztonságában is tartsanak velük.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak!

Kapcsolódó képek