menu

  • 2021.03.08.

ONLINE folytatódik a HÍRÖS KECSKEMÉTIEK pódiumbeszélgetés

Szeretettel várják a nézőket a Hírös Város Turisztikai Központ által rendezett „Hírös kecskemétiek” című sorozat következő pódiumbeszélgetésére 2021. március 9-én, kedden 19 órakor.

Sajnos a jelenlegi járványügyi intézkedések még nem teszik lehetővé, hogy személyesen találkozzanak Önökkel, így a program átmenetileg átköltözött a digitális térbe.

Meghívott vendég: Hajdú Melinda, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésznője, a 2016/2017-es évad legjobb színésznője, Latabár-díj Kecskemét-2012/2013 díjazottja.

Hajdú Melinda pályája Miskolcról indult. A Színművészeti Egyetemen Huszti Péter és Kerényi Imre zenés osztályában végzett. Kecskeméten az Amadeus című darabban mutatkozott be végzős egyetemistaként 2009-ben. Azóta megszakítás nélkül a kecskeméti társulat tagja. Sok fontos főszerepet és szerepet bíztak rá zenés és prózai darabokban, és gyermekelőadásokban is. A beszélgetésben szakmai karrierjének fontosabb állomásai mellett férjéről, Ádámról és két és fél éves kisfiáról, Marcellről is hallhatnak információkat.

A beszélgető partner: Kriskó János

A közvetítéseket a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház, illetve a Hírös Város Turisztikai Központ YouTube csatornáján és facebookján lehet megtekinteni, valamint a KTV is fő műsoridőben sugározza majd.

Az alábbi linkre kattintva közvetlenül is elérhető a beszélgetés, mely a kezdő időponttól folyamatosan megtekinthető lesz: https://www.youtube.com/watch?v=sKThPlCOS6s

Otthonuk kényelmében és biztonságában is tartsanak velük.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak!

Hírös Város Turisztikai Központ

 

Kapcsolódó képek