menu

  • 2021.03.17.

Asztalitenisz eredmények

Folytatódnak az asztalitenisz NB-II. fordulói. Kecskemét csapata a Szegedieket fogadta hazai pályán.

Férfi NB-II. csapatbajnoki mérkőzés 2021.03.06. 11 óra

Kecskemét Széchenyi sétány 11. asztalitenisz csarnok

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – ATSK Szeged 10/8

Kspari győztesek: Jádi Dominik 4/3, Füle Kata 2/2, Gyetvai Ákos 4/2, Polónyi Nóra 4/2,
Márkus Enikő 2/1,  Jádi/Gyetvai páros 1/0, Füle/Polónyi páros 1/0.

ATSK Szeged győztesek: Márki Róbert 4/3, Szöcs Tamás 4/2, Tubak Dániel 2/1, Krizsán László 4/1, Kasa Zsombor 2/0, Tubak – Krizsán 1/1, Kasa- Szöcs 1/1.

A szegedi csapatot fogadtuk hazai pályán a tavaszi 1. fordulóban az NB-II.-ben.

Az őszi fordulóban, idegenben könnyedén sikerült nyerni. A Szegediek a mostani mérkőzésre jóval, erősebb csapattal érkeztek, amely előre vetítette, hogy sokkal nehezebb dolga lesz a Kecskemétieknek.

A páros mérkőzések a Szegedieknek sikerült jobban mindkét mérkőzést megnyerték.

A mérkőzés állása 0/2.

Az első egyéni körben minden hazai játékos nyert és máris visszavette a vezetést. Kiemelkedett Gyetvai sima 3/0 győzelme Márki felett.

A mérkőzés állás 4/2.

A második körben szoros mérkőzések voltak amelyben Jádi bravúrosan fordított és nyerte meg az egyetlen Sparis győzelmet. Így kiegyenlített a Szeged.

A mérkőzés állása 5/5.

A harmadik körben ismét sikerült a Sparisoknak felülkerekedni és minden meccset megnyerni. Márkus Enikő helyén Füle Kata folytatta, óriási csatában legyőzte Márkit.

A mérkőzés állása 9/5.

A negyedik körben már csak egy mérkőzésre volt szükség a győzelemhez. Füle nagy mérkőzésen nyert a fiatal Kasa ellen ezzel sikerült hazai pályán nyerni.

A mérkőzés állása 10/8.

Fodor Miklós edző: “Kiemelendő a csapat minden tagjának a küzdése, az ellenfél jó játékosainak a legyőzésére csak így volt lehetőségünk. Jádi magabiztosan játszott és volt a csapatunk első játékosa. Gyetvai és Polónyi is jó versenyzéssel nyerte mérkőzéseit, amelyek nagyban hozzájárultak a csapat sikeréhez. Füle és Márkus a tőlük elvárható magabiztos játékot mutattak.
A folytatásban Jászkun Volán SC Kft. II. Szolnok csapatával játszunk hazai pályán!
Gratulálok a csapatnak hogy a jelenlegi pandémiás helyzetben igyekszenek a legjobbat nyújtani edzésen és a mérkőzéseken.”

Kapcsolódó képek