menu

  • 2021.03.17.

KRE Bocskai és Kaszap utcai Gyakorló Óvoda bemutatkozás, beiratkozás

Kedves Érdeklődő Szülők!

A  KRE Bocskai és Kaszap utcai Gyakorló Óvoda beiratkozása megkezdődött.

Jelentkezni csak jelentkezési lappal lehet, amelynek beküldési határideje április 22.

Óvodai jelentkezési lapjuk ITT>> található.

Felhívás óvodai jelentkezésre ITT>>

Bővebb részletekért látogasson el az óvoda facebook oldalára.

Addig is ajánlják figyelmükbe bemutatkozó anyagaikat, amelyekben megismerhetik az óvoda munkatársait és az óvodai élet mindennapjait.
Remélik, szimpatikusnak találják intézményüket, és megtisztelik őket bizalmukkal!

Bármi kérdésük van, keressék bátran a “Gyakori kérdések” rovatukat, valamint közvetve is felvehetik velük a kapcsolatot a KRE Bocskai és Kaszap utcai Gyakorló Óvodák oldal Messengerén!

Kérik, tekintsék meg a következő bemutatkozó anyagukat, amelyben feltérképezhetik az óvoda pedagógusait és a pedagógiai munkát segítő kollégáikat! https://prezi.com/view/OH4ouI5SgXtyUW6dp2r0/ (a prezentáció lejátszását laptopon, vagy asztali gépen javasolják, telefonon nem teljes az élmény)

A következőkben bepillantást nyerhetnek óvodásaik életébe. A videóban többnyire szabad játékidő során készült felvételeket láthatnak. Emellett pedagógusaik minden nap izgalmas foglalkozásokkal, kezdeményezésekkel színesítik a gyermekek életét.
https://youtu.be/qpkauUG9s8o

Ezzel a videóval is szeretnék pótolni a járványhelyzet miatt elmaradt nyílt napjaikat, szeretnék megmutatni a csoportszobákat, belső környezetüket, sokszínűségünket, hogy ezáltal is megismerhessék óvodáik miliőjét.

Várják szeretettel leendő óvodásaikat!

KRE Bocskai és Kaszap utcai Gyakorló Óvodák

Kapcsolódó képek