menu

  • 2021.04.16.

Online előadásközvetítések a Kecskeméti Nemzetiből

Tartsanak a Kecskeméti Nemzetivel otthonról is! Április 20-tól több időpontban megtekinthetik a kedves nézők a 2020. októberében bemutatott Légy jó mindhalálig című musicalt.

Nyilas Misi története mindig aktuális volt és lesz, míg a dalok, melyek a Kocsák Tibor és Miklós Tibor nevéhez fűződő zenés változatban felcsendülnek, örökzöld slágerekké váltak már. A „Légy jó mindhalálig” létrehozása egy színházban mindig nagyobb ünnep, mint bármely más zenés produkció bemutatása, mert amellett, hogy ilyenkor gyermekekkel telik meg a színpad és a nézőtér is, ez a mű igazi hungarikum. Fontos továbbá egy színház életében, hogy minden korosztályt és társadalmi réteget meg tudjon szólítani, de nagyon kevés lehetőség adódik arra, hogy ez egyetlen előadáson belül jöjjön létre, ebben is kuriózumnak számít ez a musical.

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház Nagy Viktor rendezőt választotta ki a feladatra, hogy 27 év után a közönség újra láthassa a magyar irodalom egyik legfényesebb gyöngyszemét a Nagyszínpadon.

Nagyon várja már a teátrum, hogy újra kinyithasson, és élőben csendüljön fel “Az élet szép” és a többi fülbemászó dal, de addig sem hagyják cserben Önöket!

Három időpontban is elérhető lesz a Légy jó mindhalálig című musical. Tartsanak velük online!

Időpontok:

2021. április 20., 19:00
2021. április 23., 19:00
2021. április 25., 17:00

 

Jegyárak:

Egyéni jegy: 2 900 Ft
Családi jegy (korlátlan): 4 900 Ft
Támogatói jegy I.: 6 000 Ft
Támogatói jegy II.: 10 000 Ft

 

JEGYVÁSÁRLÁS IDE  kattintva!

 

Szereposztásért kattintson IDE.

Kedvcsináló videó:

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

 

Kapcsolódó képek