menu

  • 2021.04.28.

A könyvtár előzetes tájékoztatója

A Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár tájékoztatja a lakosságot, hogy 194/2021. (IV.26.) Korm. rendelet hatályba lépését követően a könyvtár szolgáltatásait ismét személyesen igénybe vehetik a védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a 18 év alatti olvasók.

A védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők továbbra is leadhatják dokumentumokra vonatkozó igényüket az alábbi elérhetőségeken: keddtől-szombatig 10-19 óráig a 76/500-563 telefonszámon, vagy az info@kjmk.hu e-mail címen, illetve a bacstudastar.hu/igenyles webcímen.

A kért dokumentumokat a könyvtár bejáratánál tudják átvenni. Az olvasóknak lehetőségük van a dokumentumok hosszabbítására a webes felületen vagy telefonon keresztül.

Természetesen a COVID-19 koronavírussal kapcsolatos járványügyi védekezésre a továbbiakban is fokozott figyelemmel kell lenniük, a könyvtárhasználók és a könyvtárban dolgozók érdekében egyaránt.

Kérik az általános szabályok betartását: szájmaszk viselése, kézfertőtlenítés, távolság megtartása. További speciális szabályozásról részletes tájékoztatást a szolgáltatási pontokon a könyvtárosoktól kaphatnak olvasóik.

Továbbra is figyelmükbe ajánlják virtuális szolgáltatásaikat, melyek a www.bacstudastar.hu oldalon folyamatosan frissülnek.

 

Szeretettel várja Olvasóit a Katona József Könyvtár!