menu

  • 2021.05.05.

Újra nyit a Bábszínház!

Anyák napján Fülöp már kikotyogta, hogy hosszú-hosszú idő után májusban végre újra nyit a Ciróka!

Nagyon fontos a Ciróka Bábszínház számára a nézők egészsége, ezért ebben a hónapban egyelőre csak a sárkányos udvaron, szabad levegőn tartanak előadásokat.

Május 16-án vasárnap 10:30-kor Vitéz László várja az érdeklődőket, aki az elátkozott malomról szóló vidám történetével igyekszik feledtetni minden bút és bajt.

Május 30-án vasárnap, szintén 10:30-kor, Keresztes Nagy Árpád érkezik Krisztus Urunk és a furulya című előadásával. A meséből kiderül, hogyan, s kitől kapta a magyar juhász a furulyát. A furulyán kívül más népi hangszerrel is megismerteti a nézőket a mese- és énekmondó.

Jegyek elővételben a www.ciroka.hu oldalon, a JEGYRENDELÉS menüpont alatt, 1.000,- Ft-os egységáron vásárolhatók. Előadás napján, a helyszínen a jegyek ára 1.200,- Ft.

A novemberi bezárás miatt elmaradt előadásokra megváltott jegyek érvényesek a fenti két előadás valamelyikére. Amennyiben nézőik élni kívánnak ezzel a lehetőséggel, a seres@ciroka.hu e-mail címen szíveskedjenek ezt jelezni!

Az érvényben lévő szabályoknak megfelelően, a felnőtt nézőktől védettségi igazolványt kérnek, ami a személyi igazolvánnyal együtt érvényes. Ezen kívül, mindannyiunk biztonsága érdekében a továbbiakban is érvényben maradnak a korábbi óvintézkedések. Ennek megfelelően, 6 éves kor felett kérik a maszk használatát, az udvaron kialakított nézőtéren pedig az ültetés távolságtartással történik.

 

www.ciroka.hu

Kapcsolódó képek