menu

  • 2021.05.12.

Német nyelven lesz látható A kis herceg

A Magyarországi Német Színház újabb előadással örvendezteti meg a kecskeméti közönséget a Hírös Város Turisztikai Központban, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház Kelemen László Kamaraszínházában.

A novemberben elmaradt Dekameron helyett ezúttal egy igazi közönségkedvenc produkcióval érkeznek hozzánk; Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg című remekművével.

A korábban megváltott jegyek és bérletek automatikusan érvényesek az új előadásra, amely ezúttal is német nyelven, magyar nyelvű felirattal lesz látható. A kis herceg történetét, ami barátságról és emberségről szól, 10 éves kortól ajánlják.

A jelenleg érvényben lévő, veszélyhelyzetben alkalmazandó kormányrendelet szerint, az alábbi szabályok betartása mellett van lehetősége a légsterilizáló készülékekkel ellátott színháznak a nézők fogadására:

1. A színházi előadásokat a védettségi igazolvánnyal rendelkezők látogathatják. Belépésnél kollégáik a védettségi igazolványt és a személyi igazolványt együttesen ellenőrzik.

2. Az előadásra érkezők a színház területén maszkhasználat NÉLKÜL tartózkodhatnak.

3. Az előadásra érkező 18 éven aluliak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében léphetnek be.

A produkció rövid ismertetője:

Antoine de Saint-Exupéry / Elisabeth Vera Rathenböck: A kis herceg

Időpont: 2021. június 3. csütörtök 18 óra

Egy pilóta kényszerleszállást hajt végre a sivatagban, ahol találkozik egy herceggel. A kis herceggel. Beszélgetésbe elegyednek és lassanként megismerik egymást. A kis herceg mesél a különleges barátkereső útjáról a világűrben: mesél a királytól és az üzletasszonytól kezdve a földrajztudóson át a Föld nevű bolygó teremtményeiről, a kígyóról és a rókáról.
A produkció a Thomas Sessler-Verlag engedélyével jött létre.
Az előadás időtartama: 55 perc.

Jegyárak:
Felnőttjegy ár: 3.500,-Ft
Diákjegy ár: 2500,-Ft

Jegy- és bérletváltással kapcsolatban érdeklődjön a Hírös Város Turisztikai Központ jegyirodájában.

Hírös Város Turisztikai Központ
6000 Kecskemét, Rákóczi út 15.
Nyitvatartás: hétfő-péntek 09:00-17:00
Tel: 06/76 501-176
info@hiroskozpont.hu
www.facebook.com/hiroskozpont
www.hiroskozpont.hu

Kapcsolódó képek